VIDEO: Atmosferci dirkali z avtomobili naše mladosti! Poglejte si rezultat...

Včeraj so na spletu predstavili prvi del avtomobilistične serije Atmosferci, ki jo lahko spremljamo na Youtube omrežju.

V stilu serije Top Gear se bodo Ciril Komotar, Jure Gregorčič in Saša Kapetanović merili v različnih izzivih, v prvem delu pa so nas obdali v pravo nostalgijo.

Ob prvem video posnetku so zapisali, da "stavijo gajbo pira, da imaš tudi ti vsaj en lep spomin na eno od šestih avtomobilskih legend - fička, hrošča, yuga, bolhco, katrco in stoenko."


Atmosferci, Youtube
Tokrat so jim pri posebnemu izzivu družbo delali trije posebni gosti: glasbenik Jan Plestenjak, letalski as Peter Podlunšek in nekdanji košarkar Sani Bečirović.

Kot je že razvidno iz njihovega opisa, so nam predstavili posebno dirko, na kateri so se pomerili z avtomobili naše mladosti, ki so polnili jugoslovanske ceste.

Poglejte si, kaj nam je ponudil prvi del avtomobilistične oddaje Atmosferci, ki je nastala izpod rok Cirila Komotarja, Jureta Gregorčiča in Saše Kapetanovića! Bravo fantje za izjemen začetek in veliko uspehov v prihodnje.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Plestenjak bo legenda takrat, ko se bo stlačil v "zazipano peglico"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem