VIDEO: Slovenci za malega Oskarja in njegovo družino zbrali preko 200.000 evrov

Te dni je Slovenijo obkrožila čudovita novica, da so s pomočjo društva Viljem Julijan in mnogih dobrih državljanov za malega Oskarja in družino Zager zbrali več kot 200.000 evrov donacij.

Omenjena družina je ob preteklih poplavah izgubila svoj dom in celotno kmetijo, zaradi česar so nujno potrebovali pomoč dobrih ljudi.

"Bravooooooo, Slovenija! Za malega borca Oskarja in njegovo družino Zager, ki so v poplavah izgubili svoj dom in celotno kmetijo, smo s skupnimi močmi z društvom Viljem Julijan, zbrali neverjetno vsoto, več kot 200.000 EUR," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Gregor Bezenšek ml. - SoulGreg Artist.

Prosim pa vas tudi, da Društvu Viljem Julijan namenite 1% donacije od dohodnine. S tem boste podprli delovanje društva in izvajanje programov in projektov. Iz srca vam hvala!

- Gregor Bezenšek ml.
Ob čudoviti novici so se še zahvalili prav vsakemu posamezniku, ki je družini pomagal z donacijo. Ob tem so še dodali, da bodo za male borce zbirali sredstva tudi na Velikem dobrodelnem koncertu Viljem Julijan 2023, ki bo letos potekal 26. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani. Hvala vsem donatorjem za nesebično pomoč družini v stiski.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!