VIDEO: Slovenci za malega Oskarja in njegovo družino zbrali preko 200.000 evrov

Te dni je Slovenijo obkrožila čudovita novica, da so s pomočjo društva Viljem Julijan in mnogih dobrih državljanov za malega Oskarja in družino Zager zbrali več kot 200.000 evrov donacij.

Omenjena družina je ob preteklih poplavah izgubila svoj dom in celotno kmetijo, zaradi česar so nujno potrebovali pomoč dobrih ljudi.

"Bravooooooo, Slovenija! Za malega borca Oskarja in njegovo družino Zager, ki so v poplavah izgubili svoj dom in celotno kmetijo, smo s skupnimi močmi z društvom Viljem Julijan, zbrali neverjetno vsoto, več kot 200.000 EUR," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Gregor Bezenšek ml. - SoulGreg Artist.

Prosim pa vas tudi, da Društvu Viljem Julijan namenite 1% donacije od dohodnine. S tem boste podprli delovanje društva in izvajanje programov in projektov. Iz srca vam hvala!

- Gregor Bezenšek ml.
Ob čudoviti novici so se še zahvalili prav vsakemu posamezniku, ki je družini pomagal z donacijo. Ob tem so še dodali, da bodo za male borce zbirali sredstva tudi na Velikem dobrodelnem koncertu Viljem Julijan 2023, ki bo letos potekal 26. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani. Hvala vsem donatorjem za nesebično pomoč družini v stiski.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!