VIDEO: Slovenec obnemel: Tako je v hrvaškem kampu "zdrobilo" prikolico!

Včeraj zvečer in ponoči je hrvaško obalo zajelo hudo neurje z močnim vetrom, ki je pihal skoraj 150 kilometrov na uro. Ruval je drevesa, v številnih kampih pa povzročil pravo razdejanje.

O tem pričajo tudi fotografije in video posnetki Slovenca, ki je nevihti skupaj z družino bil priča v Vrsarju.

Med dopustniki, ki so bili nevihti priča v živo, je bil tudi Samo Dolhar skupaj z družino. V avtokampu v Vrsarju so doživeli pravo dramo: ob številnih fotografijah in posnetkih je zapisal, da so slike eno, doživeti vse to pa je nekaj povsem drugega.


Foto: Samo Dolhar, Facebook
Dodal je še, da se družini, ki je bivala v povsem uničeni prikolici, na katero je padlo drevo, na srečo ni zgodilo nič. Ravno pred nevihto naj bi skupaj s tremi majhnimi otroci odšli na večerjo.


Hrvaški mediji poročajo, da so sunki vetra v okolici Splita dosegali kar 148 kilometrov na uro. Veter je ruval vse pred seboj, zaradi obilnega deževja pa so mnoge ulice bile pod vodo.

Takšnim prizorom so bili priča v Dalmaciji:Pred nevihto so domačini v Puli posneli prav poseben prizor. Ko se jim je približevala nevihtna supercelica, so bili tam priča sunkovitemu dvigu morske vode. Poglejte si, kako so omenjen prizor posneli na kamero!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju