VIDEO: Slovenec obnemel: Tako je v hrvaškem kampu "zdrobilo" prikolico!

Včeraj zvečer in ponoči je hrvaško obalo zajelo hudo neurje z močnim vetrom, ki je pihal skoraj 150 kilometrov na uro. Ruval je drevesa, v številnih kampih pa povzročil pravo razdejanje.

O tem pričajo tudi fotografije in video posnetki Slovenca, ki je nevihti skupaj z družino bil priča v Vrsarju.

Med dopustniki, ki so bili nevihti priča v živo, je bil tudi Samo Dolhar skupaj z družino. V avtokampu v Vrsarju so doživeli pravo dramo: ob številnih fotografijah in posnetkih je zapisal, da so slike eno, doživeti vse to pa je nekaj povsem drugega.


Foto: Samo Dolhar, Facebook
Dodal je še, da se družini, ki je bivala v povsem uničeni prikolici, na katero je padlo drevo, na srečo ni zgodilo nič. Ravno pred nevihto naj bi skupaj s tremi majhnimi otroci odšli na večerjo.


Hrvaški mediji poročajo, da so sunki vetra v okolici Splita dosegali kar 148 kilometrov na uro. Veter je ruval vse pred seboj, zaradi obilnega deževja pa so mnoge ulice bile pod vodo.

Takšnim prizorom so bili priča v Dalmaciji:Pred nevihto so domačini v Puli posneli prav poseben prizor. Ko se jim je približevala nevihtna supercelica, so bili tam priča sunkovitemu dvigu morske vode. Poglejte si, kako so omenjen prizor posneli na kamero!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!