VIDEO: Slovenec posnel zahod Lune nad Triglavom, prizor ti vzame sapo

Aleš Krivec je izjemen slovenski fotograf, ki s svojim delom vedno znova prevzame mnoge na družbenem omrežju Facebook. Zagotovo ste že videli njegove izjemne fotografije čudovitih slovenskih pokrajin, ki so večkrat obkrožile našo lepo deželo.

Tokrat pa je na spletu namesto fotografije objavil čudovit video posnetek, ki jemlje sapo!

Ob pretekli polni Luni, ki smo jo lahko z navdušenjem opazovali v četrtek, 21. februarja, se je Aleš Krivec odpravil v gore, da bi tam posnel zahajanje našega edinega naravnega satelita.

Na kamero je namreč posnel čudovit prizor, ko Luna zaide za 2.864 metrov visokim Triglavom, ki je pomemben simbol slovenskega naroda, obenem pa tudi najvišji vrh v naši deželi.

Video posnetek Aleša je v kratkem času nabral že preko 3.000 všečkov in ostalih reakcij, v komentarjih pa ne manjka pohval o čudovitih prizorih, ki jih lahko vidimo v njegovem posnetku. Prizor se sicer konča precej hitro, saj video posnetek traja le dobrih 20 sekund. A teh 20 sekund vas bo zagotovo prevzelo tako, kot je prevzelo mnoge Slovence!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Finta snemanja skozi teleskop ali pa z optičnim zoomom. Vselej efektna...
1
Janez Polajnar
Pred 12 tedni
Super enkratni posnetek čestitke Aleš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!