VIDEO: Slovenec posnel zahod Lune nad Triglavom, prizor ti vzame sapo

Aleš Krivec je izjemen slovenski fotograf, ki s svojim delom vedno znova prevzame mnoge na družbenem omrežju Facebook. Zagotovo ste že videli njegove izjemne fotografije čudovitih slovenskih pokrajin, ki so večkrat obkrožile našo lepo deželo.

Tokrat pa je na spletu namesto fotografije objavil čudovit video posnetek, ki jemlje sapo!

Ob pretekli polni Luni, ki smo jo lahko z navdušenjem opazovali v četrtek, 21. februarja, se je Aleš Krivec odpravil v gore, da bi tam posnel zahajanje našega edinega naravnega satelita.

Na kamero je namreč posnel čudovit prizor, ko Luna zaide za 2.864 metrov visokim Triglavom, ki je pomemben simbol slovenskega naroda, obenem pa tudi najvišji vrh v naši deželi.

Video posnetek Aleša je v kratkem času nabral že preko 3.000 všečkov in ostalih reakcij, v komentarjih pa ne manjka pohval o čudovitih prizorih, ki jih lahko vidimo v njegovem posnetku. Prizor se sicer konča precej hitro, saj video posnetek traja le dobrih 20 sekund. A teh 20 sekund vas bo zagotovo prevzelo tako, kot je prevzelo mnoge Slovence!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Finta snemanja skozi teleskop ali pa z optičnim zoomom. Vselej efektna...
1
Janez Polajnar
Pred 2 meseci
Super enkratni posnetek čestitke Aleš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!