VIDEO: Slovenec posnel zahod Lune nad Triglavom, prizor ti vzame sapo

Aleš Krivec je izjemen slovenski fotograf, ki s svojim delom vedno znova prevzame mnoge na družbenem omrežju Facebook. Zagotovo ste že videli njegove izjemne fotografije čudovitih slovenskih pokrajin, ki so večkrat obkrožile našo lepo deželo.

Tokrat pa je na spletu namesto fotografije objavil čudovit video posnetek, ki jemlje sapo!

Ob pretekli polni Luni, ki smo jo lahko z navdušenjem opazovali v četrtek, 21. februarja, se je Aleš Krivec odpravil v gore, da bi tam posnel zahajanje našega edinega naravnega satelita.

Na kamero je namreč posnel čudovit prizor, ko Luna zaide za 2.864 metrov visokim Triglavom, ki je pomemben simbol slovenskega naroda, obenem pa tudi najvišji vrh v naši deželi.

Video posnetek Aleša je v kratkem času nabral že preko 3.000 všečkov in ostalih reakcij, v komentarjih pa ne manjka pohval o čudovitih prizorih, ki jih lahko vidimo v njegovem posnetku. Prizor se sicer konča precej hitro, saj video posnetek traja le dobrih 20 sekund. A teh 20 sekund vas bo zagotovo prevzelo tako, kot je prevzelo mnoge Slovence!
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Finta snemanja skozi teleskop ali pa z optičnim zoomom. Vselej efektna...
1
Janez Polajnar
Pred 20 tedni
Super enkratni posnetek čestitke Aleš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"