VIDEO: Slovenec v gozdu kopal jamo: Presenetil ga je medved!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden obisk sredi slovenskega gozda.

Avtor video posnetka je med odkopavanjem jame opazil medveda, njuno srečanje pa je posnel na mobilni telefon in video posnetek objavil na spletu.

Marko Majh je urejal poti v Soteški dolini, saj se je na stezici Udorna jama pojavila manjša luknja. Ko je začel odkopavati, je hitro opazil, da luknja vodi do večje jame.

"Na stezico Udorna jama se je pojavila mala luknjica, pa sem jo začel odkopavati. Samo še en večji kamen moram odmakniti, pa se bom lahko spustil v dvorano. Med pavzo, pa je nekaj šumelo po hosti in sem telefon prijel v roke," je zapisal na svojem YouTube kanalu.

Dodobra se mu je tam namreč približal medved, ki je celotno dogajanje najprej radovedno opazoval, nato se je prestrašil in zbežal v gozd. Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil moški priča v Soteški dolini.
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Ded je moral zgledati prav strašno glede na to, kako jo je medo ucvrl...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot