VIDEO: Slovenec v gozdu kopal jamo: Presenetil ga je medved!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden obisk sredi slovenskega gozda.

Avtor video posnetka je med odkopavanjem jame opazil medveda, njuno srečanje pa je posnel na mobilni telefon in video posnetek objavil na spletu.

Marko Majh je urejal poti v Soteški dolini, saj se je na stezici Udorna jama pojavila manjša luknja. Ko je začel odkopavati, je hitro opazil, da luknja vodi do večje jame.

"Na stezico Udorna jama se je pojavila mala luknjica, pa sem jo začel odkopavati. Samo še en večji kamen moram odmakniti, pa se bom lahko spustil v dvorano. Med pavzo, pa je nekaj šumelo po hosti in sem telefon prijel v roke," je zapisal na svojem YouTube kanalu.

Dodobra se mu je tam namreč približal medved, ki je celotno dogajanje najprej radovedno opazoval, nato se je prestrašil in zbežal v gozd. Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil moški priča v Soteški dolini.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ded je moral zgledati prav strašno glede na to, kako jo je medo ucvrl...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere