VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža Evropo

Slovenski reprezentant in nekdanji član Olimpije Gregor Hrovat je na tekmi turškega prvenstva proti Anadolu Efesu poskrbel za neverjetno potezo, o kateri govori vsa Evropa.

Ob koncu tretje četrtine je ob izteku časa poskrbel za zadetek, ob katerem navdušenja nista skrivala niti turška komentatorja!

Gregor Hrovat je s svojim klubom Meksa Yatırım Afyon v turškem prvenstvu gostil moštvo Anadolu Efesu iz Istanbula, po tesnem dvoboju pa so klonili z rezultatom 84:88. Kljub temu je za najboljšo potezo poskrbel prav slovenski košarkar Gregor Hrovat, ko se je ob koncu tretje četrtine odločil za prodor pod koš, a so mu gostje zaprli pot. Čas se je že skorajda iztekel, zato je Hrovat moral metati na koš.

Odločil se je za izjemno težak met s hrbtom proti košu, žoga pa je ob začudenju mnogih šla skoti obroč. Slovenec se je ob svoji nenavadni potezi le nasmehnil, tekmo pa je na koncu končal z 11 točkami.

Poglejte si izjemno potezo slovenskega košarkarja Gregorja Hrovata, s katero je navdušil še turška komentatorja!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To te vbuje...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!