VIDEO: Slovenija se ni uvrstila v finale: Tako je LPS nastopil na Evroviziji!

Sobotni finale Evrovizije 2022 bo potekal brez Slovenije, saj se naši predstavniki niso prebili iz polfinala.

Člani skupine LPS niso prepričali komisije in dovolj gledalcev, slabo uvrstitev za Slovenijo pa so napovedovale že stavnice.

Med najboljšimi desetimi žal včeraj ni bilo predstavnikov zasedbe LPS - Filip, Gašper, Mark, Zala in Žiga so s pesmijo "Disko" in nastopom sicer navdušili številne spletne uporabnike in goste v dvorani v Torinu, a se jim žal ni uresničila želja, da se uvrstijo v veliki finale letošnje Evrovizije 2022.

Včeraj se je v finale uspelo uvrstiti naslednjim državam: Švica, Armenija, Islandija, Litva, Portugalska, Norveška, Grčija, Ukrajina, Moldavija in Nizozemska.

Poglejte si polfinalni nastop skupine LPS (Last Pizza Slice), ko so se sinoči na Evroviziji 2022 v Torinu predstavili s pesmijo "Disko". Iskrene čestitke fantom in dekletu za čudovit nastop.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Letos me po dolgem času ni bilo sram slovenske pesmi, ki je romala na Evrosong. Žal ne gre dalje. Me pa je bilo sram Molkove, ko je komentirala dogodke v Torinu. Madona.., pa kak te vun zgledi??? Spomnim se je iz konca sedemdesetih, ko je somoderirala oddajo Vročih 100 kW na radiu Koper. Isusek, kaki šnicl je bila! Sedaj pa bi bilo bolje, da se umakne iz javnosti...
1
graf
Pred 2 tedni
čist všečna skladbica , škoda le ker EU naše glasbe ne mara ! Upam da se rodi tisti ki bi znal Molkovi to dopovedat da ne troši brezveze stotisoče evrov in več našega denarja za zgrešene projekte v obliki EME ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!