VIDEO: Slovenijo izbrali za turistično najbolj okolju prijazno državo na svetu

Brut nature je na Facebooku objavil video posnetek, v katerem so predstavili našo prelepo Slovenijo. Letos je namreč bila izbrana za turistično najbolj prijazno državo na svetu, zato so nekatere podatke o naši lepi deželi delili s svetom.

Ob video posnetku so zapisali, da naša država zavzema le pičle 0,004% površine Zemlje, pa je vseeno okolju najbolj prijazna država.

Izpostavili so dejstva, da v naši državi živi manj ljudi, kot jih živi v mestu Brooklyn v New Yorku, kar 60% naše dežele pa je pokrite z gozdom. Našteli so tudi številne živali, ki jih je v naši deželi moč videti v naravi.

Kar 35,5% naše dežele je vpisano pod zaščitena naravna območja, pozabili pa niso niti na naše pridne čebelarje, ki skupaj s čebelami skrbijo za naš ekosistem.

Video posnetek si je v tednu dni ogledalo že preko 600 tisoč uporabnikov Facebooka širom sveta, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da je naša dežela pravi naravni biser. In mi se z njimi vsekakor strinjamo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil