VIDEO: Slovenijo pretresa grozljivka! 63-letnica obglavljala mačke in pse...

Po množični zastrupitvi psov nekaj tednov nazaj, je Prlekijo tokrat pretresel nov zločin nad živalmi. Pri Ljutomeru so na eni od njiv odkrili več mačjih trupel, ki so imele odrezane glave. Policisti so pod drobnogled vzeli 63-letno žensko in njenega brata, ki naj bi ji neuradno pri tem grozljivem dejanju tudi večkrat pomagal.

Žensko je policistom prijavil prav omenjen brat - prekipelo mu je, ko je ta glavo odrezala tudi njegovi mački. Policisti so prejeli prijavo zaradi obglavljene živali, zločin pa evidentirajo kot kaznivo dejanje mučenja živali. Policijska preiskava je še v fazi zbiranja obvestil. Za kaznivo dejanje mučenja živali sta predvidena denarna kazen in zapor do enega leta.

Kakšno kazen bi si zaslužila ta mučiteljica živali?
0
David Kaiser
Pred 14 urami
Crkni že enkrat kuga
Crkn že enkrat kuga
0
David Kaiser
Pred 14 urami
Star Kuzla kumunaiserska mrš smrad!
0
Zoran Vules
Pred 16 urami
Ni pravice na tem svetu.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!