VIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodo

Danes popoldan so se nad Slovenijo razbesnele številne nevihte, ki so s seboj prinesle veliko količino dežja in točo.

Po poročanju uporabnikov je bilo najhuje na Koroškem in Dolenjskem - Arso je obenem objavil podatke iz Novega mesta, kjer je v dobre pol ure padlo okoli 70 litrov dežja na kvadratni meter.

Če smo bili dopoldne priča soncu, se je vreme hitro spremenilo v popoldanskih urah. Okoli 13. ure je prva močnejša nevihta nastala na Krasu, do popoldneva pa so se nevihte razširile čez vso Slovenijo.

Občino Muta na Koroškem je silovito neurje s točo in močnimi nalivi zajelo malce pred 15. uro, kjer je v zelo kratkem času padlo preko 100 mm padavin na kvadratni meter. Mnoge tamkajšnje ceste in kraji so pod vodo!

Huda ura na Koroškem:


Veliko nevšečnostim pa so bili priča tudi v Vuzenici, kjer so meteorne vode zalile številne objekte, ceste in parkirišča. Tam se je zaradi obilnega deževja sprožilo tudi nekaj plazov, številne ceste so neprevozne.

Voda pokazala svojo moč v Vuzenici:


V Radomljah so imeli točo:Tudi nad Novim mestom se je razbesnelo hudo neurje, v zelo kratkem času pa je padla kar mesečna količina padavin. Tam gasilci še vedno črpajo vodo iz številnih objektov, na pomoč so morali priskočiti tudi ujetim voznikom.

Poplavljena cesta v Novem mestu:


Padavine se bodo nadaljevale še do večera, a bodo čez noč ponehale. Na Primorskem bo še vedno pihala šibka burja, spremenljivemu vremenu z nevihtami pa bomo po vsej verjetnosti priča tudi jutri.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!