VIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodo

Danes popoldan so se nad Slovenijo razbesnele številne nevihte, ki so s seboj prinesle veliko količino dežja in točo.

Po poročanju uporabnikov je bilo najhuje na Koroškem in Dolenjskem - Arso je obenem objavil podatke iz Novega mesta, kjer je v dobre pol ure padlo okoli 70 litrov dežja na kvadratni meter.

Če smo bili dopoldne priča soncu, se je vreme hitro spremenilo v popoldanskih urah. Okoli 13. ure je prva močnejša nevihta nastala na Krasu, do popoldneva pa so se nevihte razširile čez vso Slovenijo.

Občino Muta na Koroškem je silovito neurje s točo in močnimi nalivi zajelo malce pred 15. uro, kjer je v zelo kratkem času padlo preko 100 mm padavin na kvadratni meter. Mnoge tamkajšnje ceste in kraji so pod vodo!

Huda ura na Koroškem:


Veliko nevšečnostim pa so bili priča tudi v Vuzenici, kjer so meteorne vode zalile številne objekte, ceste in parkirišča. Tam se je zaradi obilnega deževja sprožilo tudi nekaj plazov, številne ceste so neprevozne.

Voda pokazala svojo moč v Vuzenici:


V Radomljah so imeli točo:Tudi nad Novim mestom se je razbesnelo hudo neurje, v zelo kratkem času pa je padla kar mesečna količina padavin. Tam gasilci še vedno črpajo vodo iz številnih objektov, na pomoč so morali priskočiti tudi ujetim voznikom.

Poplavljena cesta v Novem mestu:


Padavine se bodo nadaljevale še do večera, a bodo čez noč ponehale. Na Primorskem bo še vedno pihala šibka burja, spremenljivemu vremenu z nevihtami pa bomo po vsej verjetnosti priča tudi jutri.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogar