VIDEO: Slovenka navdušuje s svojim delom! Rešila je že več kot 100 živali...

Natalija Nedeljko je predsednica Društva za zaščito konj, ki obenem ob pomoči številnih prostovoljnih delavcev že vrsto let pomaga živalim.

Skrbi tudi za Rehabilitacijski center Petra pri Polzeli, kjer zadnjih 7 let pomagajo živalim, ki so bile v svojim življenju trpinčene ali zanemarjene.

Rehabilitacijski center Petra pri Polzeli so v teh dneh obiskali tudi novinarji iz informativne oddaje Danes na Planet TV, kjer so z Natalijo opravili tudi kratek razgovor.

V centru, ki deluje kot zatočišče mnogim živalim, imajo trenutno 24 konj, 5 ponijev in tri osle. Rade volje tja sprejmejo tudi krave, pse, mačke, race in zajce.

Mesečno porabijo okoli 4.000 evrov, da lahko živali dostojno živijo. Prav zato za živali iščejo trajne posvojitelje, lahko pa pomagate tudi z SMS donacijo KONJI5 na 1919.

Obenem Natalija vse državljane naprošča, da mučenje živali prijavimo pristojnim organizacijam, lahko pa jih tudi kontaktiramo in anonimno prijavo bodo pri društvu oddali v našem imenu.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Sem hotel donirati na 1919 in sem zapisal "KONJI5", pa mi je telefon izpisal "napačna ključna beseda". Gospa Natalija, zame ste dobra vila!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet