VIDEO: Slovenka navdušuje s svojim delom! Rešila je že več kot 100 živali...

Natalija Nedeljko je predsednica Društva za zaščito konj, ki obenem ob pomoči številnih prostovoljnih delavcev že vrsto let pomaga živalim.

Skrbi tudi za Rehabilitacijski center Petra pri Polzeli, kjer zadnjih 7 let pomagajo živalim, ki so bile v svojim življenju trpinčene ali zanemarjene.

Rehabilitacijski center Petra pri Polzeli so v teh dneh obiskali tudi novinarji iz informativne oddaje Danes na Planet TV, kjer so z Natalijo opravili tudi kratek razgovor.

V centru, ki deluje kot zatočišče mnogim živalim, imajo trenutno 24 konj, 5 ponijev in tri osle. Rade volje tja sprejmejo tudi krave, pse, mačke, race in zajce.

Mesečno porabijo okoli 4.000 evrov, da lahko živali dostojno živijo. Prav zato za živali iščejo trajne posvojitelje, lahko pa pomagate tudi z SMS donacijo KONJI5 na 1919.

Obenem Natalija vse državljane naprošča, da mučenje živali prijavimo pristojnim organizacijam, lahko pa jih tudi kontaktiramo in anonimno prijavo bodo pri društvu oddali v našem imenu.
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Sem hotel donirati na 1919 in sem zapisal "KONJI5", pa mi je telefon izpisal "napačna ključna beseda". Gospa Natalija, zame ste dobra vila!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika