VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe

Tudi letos bomo pustni torek dočakali v marcu. Maškare bodo zimo odganjale 5. marca 2019, ob pustnem času pa ne sme manjkati niti sladkih dobrot. Ena izmed najbolj priljubljenih so brez dvoma slastni krofi.

In kakšen je recept za najbolj okusne krofe?

Na spletu je pristal video posnetek Rosane Jug Povhe, v katerem je predstavila svoj recept, s katerim bodo pustni krofi najbolj okusni.

Njen video posnetek je med mnogimi gospodinjami požel veliko pozornosti, krofi pa so sodeč po odzivu uporabnikov ob njenem receptu božanski. Rosana pravi, da je njen recept povsem enostaven, hiter, krofi pa so odlični.

Sestavine za pripravo krofov po receptu gospe Rosane:

500g mehke moke, 500g ostre moke, 1dg soli, 10dg kvasa, 4,5dcl mleka, 10dg sladkorja, 1 vanilijev sladkor, 9 rumenjakov, 2 kapljici vanilijeve arome, 12dg olja ter 2 žlici ruma.

Boste tudi vi krofe pripravili po okusnem receptu Slovenke? Delimo prispevek še naprej med prijatelje!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca