VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca Miheliča

Splet znova obkroža čudovit video posnetek, v katerem je Katja Kaučič že leta nazaj pokazala svoje znanje v igranju harmonike.

Že v najstniških letih je prirejala samostojne koncerte in izdala tri plošče, kasneje pa postala članica ansambla Navihani muzikanti.

Danes 25-letna Katja je harmoniko začela igrati že pri rosni starosti petih let, njen prvi učitelj pa je bil legendarni skladatelj Tine Lesjak. Pred leti je na harmoniko zaigrala skladbo "Ob koncu tedna", pod katero se je leta 2011 podpisal Franc Mihelič, z nastopom pa prevzela mnoge ljubitelje narodnozabavne glasbe!

Pohvale niso deževale le iz Slovenije, temveč tudi iz tujine - Katja namreč živi v Nemčiji, kjer je v preteklosti imela tudi svoj ansambel.

Prisluhnite izjemnemu nastopu talentirane Slovenke Katje Kaučič, ko je na harmoniko zaigrala skladbo "Ob koncu tedna". Bo z igranjem prevzela tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Zelo me je prevzela. To je nekaj čisto drugega kot si naštelati ritem na sinesajzerju in s po eno tipko menjevati harmonije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Mama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Driftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!Drama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaVIDEO: 7-letnik ganil ves Balkan: Tako je zapel pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!Hrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Luka Dončić podrl nove rekorde: To je počel na sinočnji tekmi v NBA!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6