VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca Miheliča

Splet znova obkroža čudovit video posnetek, v katerem je Katja Kaučič že leta nazaj pokazala svoje znanje v igranju harmonike.

Že v najstniških letih je prirejala samostojne koncerte in izdala tri plošče, kasneje pa postala članica ansambla Navihani muzikanti.

Danes 25-letna Katja je harmoniko začela igrati že pri rosni starosti petih let, njen prvi učitelj pa je bil legendarni skladatelj Tine Lesjak. Pred leti je na harmoniko zaigrala skladbo "Ob koncu tedna", pod katero se je leta 2011 podpisal Franc Mihelič, z nastopom pa prevzela mnoge ljubitelje narodnozabavne glasbe!

Pohvale niso deževale le iz Slovenije, temveč tudi iz tujine - Katja namreč živi v Nemčiji, kjer je v preteklosti imela tudi svoj ansambel.

Prisluhnite izjemnemu nastopu talentirane Slovenke Katje Kaučič, ko je na harmoniko zaigrala skladbo "Ob koncu tedna". Bo z igranjem prevzela tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Zelo me je prevzela. To je nekaj čisto drugega kot si naštelati ritem na sinesajzerju in s po eno tipko menjevati harmonije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!