VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila karton

Slovenska evroposlanka Irena Joveva se je ob ostri razpravi o humanitarni situaciji na zunanjih mejah EU znova znašla v središču pozornosti.

Tokrat je Hrvaški očitala nehumano obravnavanje in odnos do migrantov na meji z Bosno in Hercegovino, za svoje besede pa je prejela modri karton.

Jovova je med svojim govorom v Evropskem parlamentu dejala, da lahko kruto ravnanje hrvaške oblasti dokaže tudi z video posnetki, za kar si je prislužila svoj prvi karton.

Namen modrega kartona je postavitev vprašanja, naši evroposlanki pa ga je dal hrvaški kolega Karlo Ressler. Ta je v odgovoru dejal, da lahko vse osebe, ki želijo zaprositi za mednarodno zaščito, to naredijo na uradnih mejnih prehodih z uradnimi osebnimi dokumenti.

Prisluhnite, kako je na besede hrvaškega poslanca v Evropskem parlamentu odgovorila naša evroposlanka Irena Joveva.
-1
kirka
Pred 7 tedni
Zakaj ženšče ni odgovorilo na vprašanje hrvaškega evroposlanca? Obstajajo mejni prehodi, kdor pa se skrivaj plazi po gmajnah pa ni vreden drugega, kot marš nazaj, od koder je prišel. Če mu pa kaj ni prav in jezika in se upira, pa še brco v rit. Človekove pravice imajo svoje meje.
-1
Zorka Koso
Pred 7 tedni
Rodila se je v Kranju, očetu Bolgaru in mami Makedonki. Še ena kaoslovenka, ki zastopa slovensko vlado
0
Zorka Koso
Pred 7 tedni
Joveva zelo diši po soroševem denarju
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Ne vem zakaj, ampak po komentarjih na 24kur in SN je videti, da ljudje Irene ne marajo. Jaz pa nasprotno. Vanjo sem direkt zaljubljen. Spomnim se je, ko je prišla na Kanal A. Zinil sem! Potem pa še tako lepa, jasno artikulirana in tekoča slovenščina... Kupila si me v prvi sekundi, Fajonka si pa naj kar grize nohte in se štriha okoli oči...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!