VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"

Slovenska voditeljica Ana Tavčar je v priljubljeni pogovorni oddaji Dobro jutro prejela presenečenje, ki si ga ni predstavljala niti v sanjah.

Tema je tekla o materinskem dnevu, prav včeraj pa je Ana Tavčar praznovala tudi rojstni dan. Zaradi strogih omejitev je kolaž voščil prejela na prav poseben način!

V studiu je bila tudi Lorella Flego, ki je poslušalcem in gledalcem povedala, da Ana ne praznuje le materinskega dne, temveč tudi rojstni dan. Ker zanjo niso mogli organizirati zabave, so ji posneli prav posebno video čestitko, ki je Ano Tavčar ganila do solz.

"Z vsemi sem v navezi, nihče mi tega ni povedal. Joj. In to zdaj, ko imamo masko omejeno. Sem brez besed, še nikoli nisem doživela česa takšnega," je videno ganjena povedala slovenska voditeljica.

"Tega nisem pričakovala. Sem neznansko hvaležna, da imam okrog sebe take ljudi. Česa lepšega mi na ta dan ne bi mogli podariti. Hvala. Neverjetno, kakšne prijatelje in kolege imam," je še dodala ob koncu. Poglejte si, kakšno čudovito čestitko je prejela voditeljica Ana Tavčar!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Lesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Oče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaVIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Oče in hčerka zapela kot Andrea Bocelli in Celine Dion: Njun nastop ruši rekorde!Motorist se je maščeval vozniku, ki mu je pokazal sredinca in vanj vrgel steklenicoJanez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Mačke v stanovanju začutile potres, preden se je zgodilDramatičen posnetek v zraku: Pri hitrosti 320 km/h je treščil v drugega padalca!