VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"

Slovenska voditeljica Ana Tavčar je v priljubljeni pogovorni oddaji Dobro jutro prejela presenečenje, ki si ga ni predstavljala niti v sanjah.

Tema je tekla o materinskem dnevu, prav včeraj pa je Ana Tavčar praznovala tudi rojstni dan. Zaradi strogih omejitev je kolaž voščil prejela na prav poseben način!

V studiu je bila tudi Lorella Flego, ki je poslušalcem in gledalcem povedala, da Ana ne praznuje le materinskega dne, temveč tudi rojstni dan. Ker zanjo niso mogli organizirati zabave, so ji posneli prav posebno video čestitko, ki je Ano Tavčar ganila do solz.

"Z vsemi sem v navezi, nihče mi tega ni povedal. Joj. In to zdaj, ko imamo masko omejeno. Sem brez besed, še nikoli nisem doživela česa takšnega," je videno ganjena povedala slovenska voditeljica.

"Tega nisem pričakovala. Sem neznansko hvaležna, da imam okrog sebe take ljudi. Česa lepšega mi na ta dan ne bi mogli podariti. Hvala. Neverjetno, kakšne prijatelje in kolege imam," je še dodala ob koncu. Poglejte si, kakšno čudovito čestitko je prejela voditeljica Ana Tavčar!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!