VIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazen

Te dni je po Facebooku zaokrožila fotografija reševalca, ki je pred onkološkim inštitutom dobil kazen. Svoje reševalno vozilo je parkiral na pločniku, saj je bilo vseh pet parkirnih mest, namenjenih reševalcem, zasedenih.

Zdaj mora plačati 80 evrov kazni za napačno parkiranje, kaznoval pa ga je eden izmed policistov.

Reševalci so na omenjeno problematiko večkrat opozarjali že v preteklosti: Parkirnih mest namreč predvsem v bližini onkološkega inštituta ni dovolj!

Zapis jeznega reševalca z vami delimo tako, kot ga je zapisal avtor:

»S tem zapisnikom in seveda poloznico zraven, ne bi bilo nic sporno, ce bi bilo vozilo parkirano kjerkoli na javnih povrsinah na plocniku in na mestih, kjer je prepovedano parkiranje.... Ampak... Parkirani smo tam, kjer je mogoce, da parkiramo vsi prevozniki in resevalci, ki pripeljemo BOLANE LJUDI. In parkiramo lahko samo na plocnik zraven onkoloskega oz. najblizje onkoloskega instituta... Rezerviranih je 5 PARKIRNIH MEST za resevalna vozila, nas ki pripeljemo vsak dan paciente, nas je 10krat vec... Se pravi, onkoloski institut nima urejenih parkirnih mest, cesta in plocnik sta pa obcinska... Pripeljes paciente, jih odlozis in potem gres hitro sparkirat, da lahko pacientu razlozis in pomagas kam je pac namenjen(ambulanta, obsevanje, kemo,...)


Svet, Facebook
In med tem casu, je avto seveda parkiran na plocniku, ki poteka zraven onkoloskega... In med tem casu lepo dobis obvestilo policije ali mestnega redarstva z poloznico... Ko vprasas prijatelje policiste, ti odgovorijo, da jih poklicejo iz ne vem kje, da so pritozbe, ker so tam parkirana vozila... Pa od kod prihajajo ti klici in pritozbe???? Koga moti tam parkiranje?????

Kje je tu logika??? A naj gremo vsi v parkirno hiso in se placujemo parkirnino?? Al naj gremo vsi z resilci in sanitetnimi vozili pred trgovske centre, paciente pa kr tam za cesto ven damo??? Cas je, da se mestna obcina in onkoloski institut dogovorita, kako in kaj in seveda tako, da bo v dobro bolnikom, ki MORAJO tja... In nam, ki jih MORAMO tja pripeljati... Nismo tam, ker bi hodili ljubljanico gledat ali kave pit... Tam smo zaradi PACIENTOV, KI MORAJO TJA...

DELITE OBJAVO, VSI KI STE V ISTI STROKI, OBJAVITE TAKE SVINJARIJE, KI SE DOGAJAJO, DA SI OBCINA POLNI PRORACUN NA RACUN BOLANIH OZ LJUDI, KI JIH TJA PRIPELJEMO
LP«

Se vam zdi prav, da reševalci prejmejo kazen za napačno parkiranje med svojim delom? V končni fazi le pomagajo hudo bolnim ljudem, na koncu pa jih zakoni in dejanja policistov tako tepejo, da ob težkem delovniku prejmejo še kazen...
1
Marjan Ledinek
Pred 2 meseci
res brez komentarja
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!