VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...

Policist iz Kranja je v soboto na gorenjski avtocesti naletel na prizor, ob katerem je ostal brez besed.

En izmed tujih voznikov se je namreč ob zastoju hotel izogniti čakanju tako, da se je preprosto odločil za vožnjo čez zelenico, da bi tako privozil do izvoza.

Na priključku Lipice se je v tistem trenutku pripeljal policist na motorju, ki mu je dejanje tujega voznika takoj padlo v oči. Policist je voznika pri njegovem početju zaustavil, nato pa mu naložil kazen.

Voznika so obravnavali v prekrškovnem postopku, saj se po pravilih cestnega prometa voznik sme na avtocesto ali hitro cesto vključiti in izključiti le na označenih mestih. Prekrškar je globo v višini 300 evrov poravnal takoj.

Kranjski policisti so na Facebooku delili video posnetek iz kamere na motorju policista, v katerem je moč videti nespametno dejanje prekrškarja.

Poglejte si, kako je vse skupaj doživel policist!
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Butl...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuDeklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežSMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!Voznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika