VIDEO: Slovenski policisti na lov za voznikom: Pod vplivom drog, brez izpita!

Gorenjski prometni policisti so v petek zvečer na avtocesti na Barju lovili voznika, ki se za njihove ukaze ni zmenil.

S številnimi nevarnimi manevri se je policistom izmikal vse od Torovega, na Barju pa mu je nadaljevanje poti preprečilo več policijskih patrulj.

Voznik v video posnetku je na daljši razdalji sunkovito spreminjal hitrost vožnje, izvajal nenadne premike, se na avtocesti celo ustavil, vedno znova pa se je izognil tudi policistom.

Njegova pot se je končala na Barju, kjer ga je več policijskih vozil potisnilo ob rob avtoceste.


Slovenska Policija
Policisti so ob posnetku zapisali, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, pozitivna pa sta bila tudi preizkusa na alkohol in prepovedane droge. Ta je pokazal prisotnost kokaina in amfetaminov, v vozilu pa so bili poleg voznika še trije potniki.

Osebno vozilo so mu zasegli, kazenski postopek pa je zdaj v teku. Poglejte si, kakšni drami so bili priča policisti na gorenjski avtocesti!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Aha, nabavili dva tanka v obliki avtov za vesoljske denarce, kamere v policijskem vozilu pa z resolucijo gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!