VIDEO: Slovenski policisti na lov za voznikom: Pod vplivom drog, brez izpita!

Gorenjski prometni policisti so v petek zvečer na avtocesti na Barju lovili voznika, ki se za njihove ukaze ni zmenil.

S številnimi nevarnimi manevri se je policistom izmikal vse od Torovega, na Barju pa mu je nadaljevanje poti preprečilo več policijskih patrulj.

Voznik v video posnetku je na daljši razdalji sunkovito spreminjal hitrost vožnje, izvajal nenadne premike, se na avtocesti celo ustavil, vedno znova pa se je izognil tudi policistom.

Njegova pot se je končala na Barju, kjer ga je več policijskih vozil potisnilo ob rob avtoceste.


Slovenska Policija
Policisti so ob posnetku zapisali, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, pozitivna pa sta bila tudi preizkusa na alkohol in prepovedane droge. Ta je pokazal prisotnost kokaina in amfetaminov, v vozilu pa so bili poleg voznika še trije potniki.

Osebno vozilo so mu zasegli, kazenski postopek pa je zdaj v teku. Poglejte si, kakšni drami so bili priča policisti na gorenjski avtocesti!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Aha, nabavili dva tanka v obliki avtov za vesoljske denarce, kamere v policijskem vozilu pa z resolucijo gnilega krompirja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!