VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!

Policisti iz PU Kranj so na Facebook omrežju delili svež video posnetek, v katerem lahko vidimo nevarno situacijo, ki ji je bil izpostavljen voznik.

Pred njim je vozil tovornjakar, ki svojega vozila ob zimskih razmerah ni očistil.

Policija obenem opozarja, da so zaradi nizkih temperatur ceste zelo spolzke. Prav zaradi nizkih temperaturah se lahko na vozilih, predvsem kombijih in tovornjakih, nabiral leda, ki se potem raztresa na cesto.

Prav zato policisti voznike svarijo, da svoja vozila pred vožnjo očistimo.

Gorenjski policisti so v zadnjem obdobju že obravnavali nekaj primerov raztresanja ledu, globa za takšen prekršek pa znaša 200 evrov. Poglejte si prizor, ki so ga danes na spletu delili policisti iz PU Kranj!
0
Dušan Krajnc
Pred 5 tedni
Samo pljuvate po ljudeh,ali je to primerna varnostna razdalja voznika za tovornim vozilom.Če bi voznik tovornega vozila nenadoma zaviral se bi mu voznik os.avta zabil v p..do....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!