VIDEO: Slovenski poslanec udaril po Levici: "V državi si želite čim več revežev!"

Splet te dni obkroža svež video posnetek, v katerem je poslanec stranke NSi Aleksander Reberšek udaril po Levici.

V Državnem zboru RS se je odzval na njihove očitke, da nima pojma o predlaganem zakonu, z govorom pa mnogim Slovencem dal misliti.

Poslanec Levice Matej Tašner Vatovec je sprva Aleksandru Reberšku očital, da nima pojma. "Očitno je, da tudi g. Reberšek, ki ga zdaj ni več v dvorani, nima pojma, zakaj pravzaprav pri zakonu gre," je dejal poslanec Levice.


Na njegove očitke se je zatem odzval Aleksander Reberšek iz stranke NSi, ki je brez dlake na jeziku podal svoje mnenje o tem, kaj v resnici počne Levica.

"Žal si Levica želi, da bi bilo v državi čim več revežev z nizkimi dohodki. V NSi pa smo mnenja, da je prava pot čim več ljudi z dobrimi plačami," je dejal Aleksander Reberšek, svoj govor pa zaključil s sporočilom, ki ga Slovencem daje Levica: "Boljše socialc' kot minimal'c."

0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Sonja je Lukcu tako vzela mero, da se je bo po moje sedaj na široko ogibal. Pa tako lepa ženska, kot je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!