VIDEO: Slovenski reševalci spet v šoku: To so posneli med včerajšnjo nesrečo!

Na Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" je pristal video posnetek včerajšnje vožnje na kraj prometne nesreče na primorski avtocesti, ki se je pripetila na relaciji Unec - Logatec.

Reševalno vozilo je bilo prvo intervencijsko vozilo, ki se je prebijalo na kraj dogodka.

Priča so bili solidno ustvarjenemu reševalnemu pasu, ki so ga pohvalili tudi gasilci PGD Dolnji Logatec skupaj z gasilci iz PGD Cerknica. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez zapletov...

Poleg posnetka vožnje reševalcev na kraj nesreče je na spletu pristal tudi video posnetek, ki priča o kulturi naših voznikov. Gašper, voznik tovornjaka, je Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" posredoval video posnetek, ob katerem se mnogi držijo za glavo.


Voznik oz. voznica pred njim je ob vzpostavljenem reševalnem pasu počakala, da jo prehitijo policisti, nato pa reševalni pas izkoristila za svoje dobro. Gašper je na podlagi video posnetka podal prijavo zoper voznice na pristojno policijsko postajo.

Zavedajmo se, da reševalne enote hitijo reševati nekoga, vašega kolega, sorodnika, prijatelja... Sočloveka, ki nujno potrebuje takojšnjo pomoč!

Prebijanje reševalnega vozila na kraj nesreče:

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Pred reševalci bi morala biti Patria z buldožersko žlico....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju