VIDEO: Slovenski reševalci spet v šoku: To so posneli med včerajšnjo nesrečo!

Na Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" je pristal video posnetek včerajšnje vožnje na kraj prometne nesreče na primorski avtocesti, ki se je pripetila na relaciji Unec - Logatec.

Reševalno vozilo je bilo prvo intervencijsko vozilo, ki se je prebijalo na kraj dogodka.

Priča so bili solidno ustvarjenemu reševalnemu pasu, ki so ga pohvalili tudi gasilci PGD Dolnji Logatec skupaj z gasilci iz PGD Cerknica. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez zapletov...

Poleg posnetka vožnje reševalcev na kraj nesreče je na spletu pristal tudi video posnetek, ki priča o kulturi naših voznikov. Gašper, voznik tovornjaka, je Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" posredoval video posnetek, ob katerem se mnogi držijo za glavo.


Voznik oz. voznica pred njim je ob vzpostavljenem reševalnem pasu počakala, da jo prehitijo policisti, nato pa reševalni pas izkoristila za svoje dobro. Gašper je na podlagi video posnetka podal prijavo zoper voznice na pristojno policijsko postajo.

Zavedajmo se, da reševalne enote hitijo reševati nekoga, vašega kolega, sorodnika, prijatelja... Sočloveka, ki nujno potrebuje takojšnjo pomoč!

Prebijanje reševalnega vozila na kraj nesreče:

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pred reševalci bi morala biti Patria z buldožersko žlico....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!