VIDEO: Slovenski reševalci spet v šoku: To so posneli med včerajšnjo nesrečo!

Na Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" je pristal video posnetek včerajšnje vožnje na kraj prometne nesreče na primorski avtocesti, ki se je pripetila na relaciji Unec - Logatec.

Reševalno vozilo je bilo prvo intervencijsko vozilo, ki se je prebijalo na kraj dogodka.

Priča so bili solidno ustvarjenemu reševalnemu pasu, ki so ga pohvalili tudi gasilci PGD Dolnji Logatec skupaj z gasilci iz PGD Cerknica. Seveda pa tudi tokrat ni šlo brez zapletov...

Poleg posnetka vožnje reševalcev na kraj nesreče je na spletu pristal tudi video posnetek, ki priča o kulturi naših voznikov. Gašper, voznik tovornjaka, je Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" posredoval video posnetek, ob katerem se mnogi držijo za glavo.


Voznik oz. voznica pred njim je ob vzpostavljenem reševalnem pasu počakala, da jo prehitijo policisti, nato pa reševalni pas izkoristila za svoje dobro. Gašper je na podlagi video posnetka podal prijavo zoper voznice na pristojno policijsko postajo.

Zavedajmo se, da reševalne enote hitijo reševati nekoga, vašega kolega, sorodnika, prijatelja... Sočloveka, ki nujno potrebuje takojšnjo pomoč!

Prebijanje reševalnega vozila na kraj nesreče:

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Pred reševalci bi morala biti Patria z buldožersko žlico....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Fant z Downovim sindromom razjokal sodnike: Njegov ples bo prevzel tudi tebe!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!Andrea Bocelli zapel pesem Elvisa Presleyja, njegov nastop ti bo naježil kožoVIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Luka Dončić navdušil s potezo: Poglejte, kaj je storil med polčasom!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiSMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Harpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Ker je vozil po prehitevalnem pasu, so ga zaustavili policistiHrvaški navijači ganili pred tekmo: Tako so se poklonili Oliverju Dragojeviću!Slovenski poslanec z govorom obkroža državo, njegove besede ti dajo mislitiJežek je hotel prečkati cesto: Poglej, kako so ga varovale goske!VIDEO: Luka Dončić kot z drugega planeta: Zadel je tri trojke zapored!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciUčitelj šokiral Slovenijo: Osnovnošolca ni pustil v razred, ker mu je smrdel?!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Na hrvaškem talentu sodnike pustil v šoku: Poglej, kaj je na odru počel z nožem!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Vojaki stopili na stran ljudstva: Varovali so jih pred nasilnimi policisti!VIDEO: Najbolj nor vlakec smrti, ki doseže vrtoglavo hitrost 193 km/h