VIDEO: Slovenski reševalci v šoku: To je med današnjo nesrečo počel voznik!

Ob prometni nesreči je vsem voznikom jasno, da je potrebno ustvariti reševalni pas. No, skoraj vsem.

Kar so danes med intervencijo doživeli reševalci, je zgrozilo mnoge slovenske voznike!

Na primorski avtocesti je med priključkoma Brezovica in Vrhnika v smeri Kopra danes zjutraj prišlo do prometne nesreče, ob kateri so nastali več kilometrov dolgi zastoji.

Na Facebook strani "Ustvarimo reševalni pas na avtocestah" so delili naravnost grozljivo početje enega izmed voznikov. Ta je ob prihodu reševalnega vozila pravilno vzpostavljen reševalni pas izkoristil sebi v prid.

Zapeljal je za reševalnim vozilom, nato pa mu sledil skoraj do kraja prometne nesreče.

Početje voznika so že prijavili slovenski policiji. Ob vsakem zastoju na avtocesti, ko hitrost pade pod 60 km/h, je potrebno vzpostaviti reševalni pas: Z vozili se na prehitevalnem pasu postavimo skrajno levo, na vseh ostalih pasovih pa skrajno desno, tudi čez odstavni pas.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Reševalci zlepa ne smejo biti šokirani, registrska tablica neotesanca pa bi morala biti vidna vsej Sloveniji.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju