VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinek

Te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel voznik tovornjaka s slovenskimi registrskimi tablicami.

Na ozkem odseku čez most tovornjakar ni mogel speljati ostrega zavoja, zato se je znašel po svoje.

Iz bližnje stavbe ga je med njegovim podvigom posnel eden od domačinov, video posnetek pa je na spletu hitro postal prava senzacija.

V video posnetku lahko tako vidimo prizor, ko se voznik s sovjim tovornjakom skupaj s prikolico "zatakne" pred ozkim mostičkom. Ker je bil zavoj preoster, je stvari voznik vzel v svoje roke.

Zadnjo prikolico je na dvigalko privezal s pomočjo trakov, nato pa prikolico preprosto premaknil. Ko boste videli, kako se je ta mojster znašel po svoje, boste nad njegovo iznajdljivostjo navdušeni tudi sami!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ljukavo! Ta ziher nima političnih ambicij, ker bi sicer vse polamal. In ja, Srečko, res tam stoji zanj neugoden znak, ki nas ga je večina najbrž spregledala. Upam, da v to večino spadajo tudi "inkasanti"...
1
Srečko Pisnik
Pred 9 tedni
Ta "navdušenost" bi lahko imela malo grenkega priokus........ če pred mostom stoji znak za prepoved vožnje tovornjaka čez most ?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca