VIDEO: Slovenski veterinarji posvojili 9 dni starega kužka, ki mu je poginila mama

Slovenijo je v teh dneh obkrožil čudovit video posnetek, pri katerem so dobri ljudje znova pokazali svoje veliko srce. Skupini veterinarjev se je pošteno zasmilil devet dni star kuža, ki mu je poginila mama.

Prav zato so se brez premisleka odločili, da bodo siroto posvojili!

Mali kraški ovčar Borko je že po štirih dneh življenja izgubil svojo mamo skupaj s tremi drugimi mladički. Našli so ga veterinarji, kužka pa brez kančka odrekanja vzeli pod svojo streho.

Za njegovo preživetje je zdaj potrebna najbolj občutljiva nego in pozornost, ki jo je prevzela študentka veterine Sabina Vrh. Hraniti ga mora na dve uri, zanj pa se zbuja tudi sredi noči.

Poglejte si ganljivo zgodbo o malem kraškem ovčarju Borku, ki so mu dobri veterinarji priskočili na pomoč in mu rešili življenje. Zanj bo dobro poskrbljeno tudi v prihodnosti, saj ga bo za svojega vzel eden izmed veterinarjev!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Bravo Sabina, respect! Obenem pa ti bo to tudi pripomoglo k spretnosti, ko boš imela svoj naraščaj. Vse dobro želim tebi in malemu Borku...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi