VIDEO: Slovenski veterinarji posvojili 9 dni starega kužka, ki mu je poginila mama

Slovenijo je v teh dneh obkrožil čudovit video posnetek, pri katerem so dobri ljudje znova pokazali svoje veliko srce. Skupini veterinarjev se je pošteno zasmilil devet dni star kuža, ki mu je poginila mama.

Prav zato so se brez premisleka odločili, da bodo siroto posvojili!

Mali kraški ovčar Borko je že po štirih dneh življenja izgubil svojo mamo skupaj s tremi drugimi mladički. Našli so ga veterinarji, kužka pa brez kančka odrekanja vzeli pod svojo streho.

Za njegovo preživetje je zdaj potrebna najbolj občutljiva nego in pozornost, ki jo je prevzela študentka veterine Sabina Vrh. Hraniti ga mora na dve uri, zanj pa se zbuja tudi sredi noči.

Poglejte si ganljivo zgodbo o malem kraškem ovčarju Borku, ki so mu dobri veterinarji priskočili na pomoč in mu rešili življenje. Zanj bo dobro poskrbljeno tudi v prihodnosti, saj ga bo za svojega vzel eden izmed veterinarjev!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Bravo Sabina, respect! Obenem pa ti bo to tudi pripomoglo k spretnosti, ko boš imela svoj naraščaj. Vse dobro želim tebi in malemu Borku...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaVIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiV helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!