VIDEO: Slovenski voditelj pregloboko pogledal v kozarec, na delo je prišel pijan

Denis Avdić je pred kratkim dobil sina Nika, nov prihod v družino pa je na nekaterih slovenskih voditeljih pustil tudi posledice. Na praznovanje so namreč odšli mnogi radijski voditelji, med katerimi je bil tudi Tim Kores.

A zabava je bila tako dobra, da je Kori v službo prišel direktno z zabave, v etru pa priznal, da je še vedno mrtvo pijan.

Njegovo stanje si je privoščila njegova sovoditeljica Tanja Kocman, ki je pijan trenutek izkoristila za kratek intervju. Kores je bil v njem precej iskren, odgovarjal je tudi na številna žgečkljiva vprašanja, četudi se jim je sprva izmikal.

Na koncu je svojim šefom sporočil, da daje odpoved, ko je v angleškem jeziku izrekel besedi "I quit". No, po vsej verjetnosti je šlo le za šalo, kako bodo vse skupaj razumeli njejgovi nadrejeni, pa je le vprašanje časa.

Poglejte si, kakšen intervju je z vinjenim Korijem posnela njegova sodelavka Tanja Kocman!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Punca ima pa jako bedro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?