VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...

V bližini Ivančne Gorice je te dni voznik zgodaj zjutraj na kamero v avtomobilu posnel serijo dveh nenavadnih prigod, ko je bil na poti v službo v Ljubljano. Najprej je s ceste zletel en izmed voznikov osebnega vozila, nato pa se je voznik avtomobila, iz katerega prihaja video posnetek, pripeljal za voznika traktorja.

Ta zadnjega dela vozila ni imel označenega z lučmi, po besedah avtorja posnetka pa je tudi sprednji del traktorja bil osvetljen zelo slabo. Kdo je krivec, da je en izmed avtomobilov zletel s ceste za zdaj ostaja neznanka.

Komentatorji na spletu obenem izpostavljajo dejstvo, da nihče izmed voznikov ob nesreči ni zaustavil vozila. Ob prometni nesreči morajo namreč očividci takoj zaustaviti vozila in poškodovanim udeležencem nesreče pomagati po svojih najboljši močeh.

Oglejte si prizor, ki danes obkroža Slovenijo.

Avtor posnetka: Andrej Lunder
1
Gatto Silvestro
Pred 2 meseci
Če bi JeklenaPest bolje pogledal posnetek bi videl da njegov zapis nikakor ne drži.
Pač druga plat urbane zagledanosti.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Na časovni premici 0,05 zgleda tako, kot da bi avto, ki je zgrmel po brežini, njegov voznik želel ustaviti na uvozu stranske ceste s poljsko. To je seveda naredil brez nakazila smeri s smerokazom, ker je pri nas to pač del folklore. Oni zadaj tega seveda ni pričakoval, ker je cesta popolnoma ravna, in se omenjenemu zakantal v rit. Omenjeni je imel volan že obrnjen v desno, zato ga je sunek pognal po brežini. Če je tako, kot sem sedaj opisal, potem je o krivdi (varnostna razdalja) nekoliko težko govoriti, kajti običajno ne pričakuješ, da ti bo kdo pred teboj nenadoma in brez razloga zavrl. Tisti, ki je zaviral, je zaradi zasenčenih luči in vozil nasproti možnost zaustavitve opazil zadnji hip in posledično močneje zavrl. Pospešek v koruzo mu je potem podelil oni od pozadi. Rekel bi, da bo to primer, kjer bo agent zavarovalnice svoji ustanovi prihranil vsak evro, ker bo agitiral za deljeno krivdo, potem pa krijta vsak svoje. Pa saj vemo: zavarovalnice so od države blagoslovljene kriminalne ustanove. Ako opazujemo potem traktor vidimo, da nima registrske tablice. Morda je zato vozil neosvetljen. Če pa jo vseeno ima na delu vozila, ki jo zakriva zadnja "žlica" na traktorju, pa je to nekaj takega, kot če bi človek imel vinjeto za AC prilepljeno na spodnji strani motornega pokrova in se vozil po AC. Sicer pa so traktoristi znani jacki. Vsak taki lokalpatriot postavlja na cesti svoja pravila, ker misli, če se ti najdeš v njegovi vasi na cesti, potem veljajo njegova pravila. Druga plat medalje slovenske provincijalne folklore pač...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena