VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...

V bližini Ivančne Gorice je te dni voznik zgodaj zjutraj na kamero v avtomobilu posnel serijo dveh nenavadnih prigod, ko je bil na poti v službo v Ljubljano. Najprej je s ceste zletel en izmed voznikov osebnega vozila, nato pa se je voznik avtomobila, iz katerega prihaja video posnetek, pripeljal za voznika traktorja.

Ta zadnjega dela vozila ni imel označenega z lučmi, po besedah avtorja posnetka pa je tudi sprednji del traktorja bil osvetljen zelo slabo. Kdo je krivec, da je en izmed avtomobilov zletel s ceste za zdaj ostaja neznanka.

Komentatorji na spletu obenem izpostavljajo dejstvo, da nihče izmed voznikov ob nesreči ni zaustavil vozila. Ob prometni nesreči morajo namreč očividci takoj zaustaviti vozila in poškodovanim udeležencem nesreče pomagati po svojih najboljši močeh.

Oglejte si prizor, ki danes obkroža Slovenijo.

Avtor posnetka: Andrej Lunder
1
Gatto Silvestro
Pred 1 tednom
Če bi JeklenaPest bolje pogledal posnetek bi videl da njegov zapis nikakor ne drži.
Pač druga plat urbane zagledanosti.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Na časovni premici 0,05 zgleda tako, kot da bi avto, ki je zgrmel po brežini, njegov voznik želel ustaviti na uvozu stranske ceste s poljsko. To je seveda naredil brez nakazila smeri s smerokazom, ker je pri nas to pač del folklore. Oni zadaj tega seveda ni pričakoval, ker je cesta popolnoma ravna, in se omenjenemu zakantal v rit. Omenjeni je imel volan že obrnjen v desno, zato ga je sunek pognal po brežini. Če je tako, kot sem sedaj opisal, potem je o krivdi (varnostna razdalja) nekoliko težko govoriti, kajti običajno ne pričakuješ, da ti bo kdo pred teboj nenadoma in brez razloga zavrl. Tisti, ki je zaviral, je zaradi zasenčenih luči in vozil nasproti možnost zaustavitve opazil zadnji hip in posledično močneje zavrl. Pospešek v koruzo mu je potem podelil oni od pozadi. Rekel bi, da bo to primer, kjer bo agent zavarovalnice svoji ustanovi prihranil vsak evro, ker bo agitiral za deljeno krivdo, potem pa krijta vsak svoje. Pa saj vemo: zavarovalnice so od države blagoslovljene kriminalne ustanove. Ako opazujemo potem traktor vidimo, da nima registrske tablice. Morda je zato vozil neosvetljen. Če pa jo vseeno ima na delu vozila, ki jo zakriva zadnja "žlica" na traktorju, pa je to nekaj takega, kot če bi človek imel vinjeto za AC prilepljeno na spodnji strani motornega pokrova in se vozil po AC. Sicer pa so traktoristi znani jacki. Vsak taki lokalpatriot postavlja na cesti svoja pravila, ker misli, če se ti najdeš v njegovi vasi na cesti, potem veljajo njegova pravila. Druga plat medalje slovenske provincijalne folklore pač...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!