VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...

V bližini Ivančne Gorice je te dni voznik zgodaj zjutraj na kamero v avtomobilu posnel serijo dveh nenavadnih prigod, ko je bil na poti v službo v Ljubljano. Najprej je s ceste zletel en izmed voznikov osebnega vozila, nato pa se je voznik avtomobila, iz katerega prihaja video posnetek, pripeljal za voznika traktorja.

Ta zadnjega dela vozila ni imel označenega z lučmi, po besedah avtorja posnetka pa je tudi sprednji del traktorja bil osvetljen zelo slabo. Kdo je krivec, da je en izmed avtomobilov zletel s ceste za zdaj ostaja neznanka.

Komentatorji na spletu obenem izpostavljajo dejstvo, da nihče izmed voznikov ob nesreči ni zaustavil vozila. Ob prometni nesreči morajo namreč očividci takoj zaustaviti vozila in poškodovanim udeležencem nesreče pomagati po svojih najboljši močeh.

Oglejte si prizor, ki danes obkroža Slovenijo.

Avtor posnetka: Andrej Lunder
1
Gatto Silvestro
Pred 1 mesecem
Če bi JeklenaPest bolje pogledal posnetek bi videl da njegov zapis nikakor ne drži.
Pač druga plat urbane zagledanosti.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Na časovni premici 0,05 zgleda tako, kot da bi avto, ki je zgrmel po brežini, njegov voznik želel ustaviti na uvozu stranske ceste s poljsko. To je seveda naredil brez nakazila smeri s smerokazom, ker je pri nas to pač del folklore. Oni zadaj tega seveda ni pričakoval, ker je cesta popolnoma ravna, in se omenjenemu zakantal v rit. Omenjeni je imel volan že obrnjen v desno, zato ga je sunek pognal po brežini. Če je tako, kot sem sedaj opisal, potem je o krivdi (varnostna razdalja) nekoliko težko govoriti, kajti običajno ne pričakuješ, da ti bo kdo pred teboj nenadoma in brez razloga zavrl. Tisti, ki je zaviral, je zaradi zasenčenih luči in vozil nasproti možnost zaustavitve opazil zadnji hip in posledično močneje zavrl. Pospešek v koruzo mu je potem podelil oni od pozadi. Rekel bi, da bo to primer, kjer bo agent zavarovalnice svoji ustanovi prihranil vsak evro, ker bo agitiral za deljeno krivdo, potem pa krijta vsak svoje. Pa saj vemo: zavarovalnice so od države blagoslovljene kriminalne ustanove. Ako opazujemo potem traktor vidimo, da nima registrske tablice. Morda je zato vozil neosvetljen. Če pa jo vseeno ima na delu vozila, ki jo zakriva zadnja "žlica" na traktorju, pa je to nekaj takega, kot če bi človek imel vinjeto za AC prilepljeno na spodnji strani motornega pokrova in se vozil po AC. Sicer pa so traktoristi znani jacki. Vsak taki lokalpatriot postavlja na cesti svoja pravila, ker misli, če se ti najdeš v njegovi vasi na cesti, potem veljajo njegova pravila. Druga plat medalje slovenske provincijalne folklore pač...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo