VIDEO: Slovenski voznik v ŠOKU! To je posnel na avtocesti pri Grosuplju

Na cestah vedno znova najdemo voznike, ki tja ne spadajo. Namesto, da bi svoje dirkalne sposobnosti preizkušali na dirkališčih, svoj ego razkazujejo kar po prometnih cestah, kjer lahko hitro pride do nesreče s tragičnimi posledicami. 

Te dni je en izmed ogorčenih voznikov na avtocesti v bližini Grosuplja doživel prizor, ki je zgrozil mnoge. Kmalu po tem, ko je z vozilom prevozil konec predora, je po prehitevalnem pasu mimo njega z veliko hitrostjo švignil voznik avtomobila znamke BMW, ki je nato avtomobil pred seboj prehitel kar po voznem pasu.

Za spornim prehitevanjem je avtocesto zapustil na naslednjem izvozu. Voznik BMW vozila je avtomobile prehiteval nepravilno, vozil pa je tudi s krepko prekoračeno hitrostjo. Bi takim pacientom morali odvzeti vozniško dovoljenje?
1
Brane Kacjan
Pred 14 tedni
Oba sta prehitra. Če je tovornjak naložen z avti vozil 80, je prvi prehiteval s 110, drugi pa s 170 km/h. S tem da je voznik z bmw ogrožal promet z vožnjo v sendvič, ki bi ga lahko napolnil s pašteto. :)
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Takih kretenov nikjer ne manjka.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!