VIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocesti

Številni prizori z naših avtocest vedno znova dokazujejo, da človeške nespametnosti ne primanjkuje.

Te dni je Slovenijo obkrožil prispevek novinarjev iz informativne oddaje Danes, pri katerem so posneli mnoge neumnosti, ki so jih vozniki počeli med vožnjo v strnjenih kolonah.

V video posnetku je svoje mnenje povedal tudi Anže Albreht iz Zavoda Reševalni pas. Ob zastoju moramo vsakič, ko hitrost vožnje pade pod 60 km/h, vzpostaviti reševalni pas! Pomagamo si lahko s pravilom roke - levi oz. prehitevalni pas se razvrsti skrajno levo, vsi drugi vozniki pa se morajo razvrstiti skrajno desno.

Pravi grozljivki pa smo mnogi vozniki priča v primeru toče. Takrat se namreč predvsem v predorih in pod nadvozi zaustavljajo številni vozniki, da bi tako svoje jeklene konjičke obvarovali pred poškodbami. Pri tem pa prav nič ne pomislijo nase in na druge udeležence v prometu: Je mar pločevina več vredna od naših življenj?

Ustavljanje vozil v predorih ali pod nadvozi nikakor ni dovoljeno. V posnetku je moč videti tudi voznika več kot 30 let starega Golfa, ki je po avtocesti vozil celo vzvratno in tam obračal. Vse le za to, da bi vozilo obvaroval pred točo.

Delimo prispevek naprej, da bomo vsi skupaj med vožnjo po avtocesti bolj varni!
2
Roman M
Pred 1 mesecem
Za ustavljanje v tunelu in nadvozi kazen 1.500€ za onemogočanje reševalnega pasu pa tudi 1500€ kazni !!!!!!!! SE STRINJA KDO Z MANO ? :-)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!