VIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocesti

Številni prizori z naših avtocest vedno znova dokazujejo, da človeške nespametnosti ne primanjkuje.

Te dni je Slovenijo obkrožil prispevek novinarjev iz informativne oddaje Danes, pri katerem so posneli mnoge neumnosti, ki so jih vozniki počeli med vožnjo v strnjenih kolonah.

V video posnetku je svoje mnenje povedal tudi Anže Albreht iz Zavoda Reševalni pas. Ob zastoju moramo vsakič, ko hitrost vožnje pade pod 60 km/h, vzpostaviti reševalni pas! Pomagamo si lahko s pravilom roke - levi oz. prehitevalni pas se razvrsti skrajno levo, vsi drugi vozniki pa se morajo razvrstiti skrajno desno.

Pravi grozljivki pa smo mnogi vozniki priča v primeru toče. Takrat se namreč predvsem v predorih in pod nadvozi zaustavljajo številni vozniki, da bi tako svoje jeklene konjičke obvarovali pred poškodbami. Pri tem pa prav nič ne pomislijo nase in na druge udeležence v prometu: Je mar pločevina več vredna od naših življenj?

Ustavljanje vozil v predorih ali pod nadvozi nikakor ni dovoljeno. V posnetku je moč videti tudi voznika več kot 30 let starega Golfa, ki je po avtocesti vozil celo vzvratno in tam obračal. Vse le za to, da bi vozilo obvaroval pred točo.

Delimo prispevek naprej, da bomo vsi skupaj med vožnjo po avtocesti bolj varni!
2
Roman M
Pred 2 meseci
Za ustavljanje v tunelu in nadvozi kazen 1.500€ za onemogočanje reševalnega pasu pa tudi 1500€ kazni !!!!!!!! SE STRINJA KDO Z MANO ? :-)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!