VIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocesti

Številni prizori z naših avtocest vedno znova dokazujejo, da človeške nespametnosti ne primanjkuje.

Te dni je Slovenijo obkrožil prispevek novinarjev iz informativne oddaje Danes, pri katerem so posneli mnoge neumnosti, ki so jih vozniki počeli med vožnjo v strnjenih kolonah.

V video posnetku je svoje mnenje povedal tudi Anže Albreht iz Zavoda Reševalni pas. Ob zastoju moramo vsakič, ko hitrost vožnje pade pod 60 km/h, vzpostaviti reševalni pas! Pomagamo si lahko s pravilom roke - levi oz. prehitevalni pas se razvrsti skrajno levo, vsi drugi vozniki pa se morajo razvrstiti skrajno desno.

Pravi grozljivki pa smo mnogi vozniki priča v primeru toče. Takrat se namreč predvsem v predorih in pod nadvozi zaustavljajo številni vozniki, da bi tako svoje jeklene konjičke obvarovali pred poškodbami. Pri tem pa prav nič ne pomislijo nase in na druge udeležence v prometu: Je mar pločevina več vredna od naših življenj?

Ustavljanje vozil v predorih ali pod nadvozi nikakor ni dovoljeno. V posnetku je moč videti tudi voznika več kot 30 let starega Golfa, ki je po avtocesti vozil celo vzvratno in tam obračal. Vse le za to, da bi vozilo obvaroval pred točo.

Delimo prispevek naprej, da bomo vsi skupaj med vožnjo po avtocesti bolj varni!
2
Roman M
Pred 25 tedni
Za ustavljanje v tunelu in nadvozi kazen 1.500€ za onemogočanje reševalnega pasu pa tudi 1500€ kazni !!!!!!!! SE STRINJA KDO Z MANO ? :-)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!