VIDEO: Slovenskim policistom lahko pobegnete tudi z mopedom. Ta posnetek je dokaz!

Na naših cestah je prav vse mogoče. En izmed voznikov je vozil za voznikom mopeda, ko ju je pred njima v Šenčurju pričakala policijska kontrola. Policist je voznika mopeda hotel ustaviti, ta pa se za njegove ukaze preprosto ni zmenil. Kljub dejstvu, da moped ne premore visoke hitrosti, je nadaljeval z vožnjo in policistu pobegnil.

Z motornim vozilom je kmalu za tem zapeljal kar čez travnik, tam pa nadaljeval svoj pobeg. Smeha in začudenja v avtomobilu za njim ni manjkalo, končni rezultat pobega pa ni znan. A vse kaže na to, da je bil voznik mopeda pri izmikanju policistom uspešen.

Oglejte si video posnetek!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Sicer nisem mogel natančno videti, a mislim, da policist v roki ni imel loparčka. Tako ustavljanje ni po predpisih in mopedistu ni kaj očitati. No.., čez travnik mu ravno ne bi bilo treba. Prav lahko bi namreč padel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!