VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz preteklih let, pod katerega se je podpisala šaljiva novinarska ekipa iz Hrvaške.

Sredi gozda so v neposredni bližini slovenske meje naleteli na skupino ljudi, za katere so bili prepričani, da so prebežniki.

Iz satirične hrvaške serije "Montirani proces" prihaja video posnetek, v katerem smeha ni manjkalo. V posnetku lahko vidimo prizor, ko je hrvaški novinar govoril s skupino ljudi, ki beži iz Sirije v Zahodno Evropo. No, vsaj tako je sprva mislil...

V skupini zbranih moških je najprej našel govorca, ki je znal angleški jezik. Ta mu je dejal, da ne bežijo pred vojno, temveč zaradi dejstva, da so v njegovi deželi uničili vse tovarne in da dela tam preprosto ni.

Nadaljevanje pogovora pa je hitro razkrilo simpatično cvetko, zaradi katere se te dni smejijo mnogi gledalci posnetka. Ko boste slišali razplet te zgodbe, se boste iz srca nasmejali še sami!
1
JeklenaPest
Pred 7 tedni
To, kar so povedali, me nekako zelo asociira na Slovenijo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!