VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!

Splet je v teh dneh znova obkrožil video posnetek iz preteklih let, pod katerega se je podpisala šaljiva novinarska ekipa iz Hrvaške.

Sredi gozda so v neposredni bližini slovenske meje naleteli na skupino ljudi, za katere so bili prepričani, da so prebežniki.

Iz satirične hrvaške serije "Montirani proces" prihaja video posnetek, v katerem smeha ni manjkalo. V posnetku lahko vidimo prizor, ko je hrvaški novinar govoril s skupino ljudi, ki beži iz Sirije v Zahodno Evropo. No, vsaj tako je sprva mislil...

V skupini zbranih moških je najprej našel govorca, ki je znal angleški jezik. Ta mu je dejal, da ne bežijo pred vojno, temveč zaradi dejstva, da so v njegovi deželi uničili vse tovarne in da dela tam preprosto ni.

Nadaljevanje pogovora pa je hitro razkrilo simpatično cvetko, zaradi katere se te dni smejijo mnogi gledalci posnetka. Ko boste slišali razplet te zgodbe, se boste iz srca nasmejali še sami!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To, kar so povedali, me nekako zelo asociira na Slovenijo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!