VIDEO: Šok med podiranjem mlaja! Drevo bi skoraj padlo na množico ljudi...

Cornella del Terri je majhna vasica v španski pokrajini Katalonija. Dober teden nazaj so se delavci lotili podiranja mlaja na glavnem trgu, kjer se je zbralo tudi zajetno število ljudi.

Le malokdo si je predstavljal, da bi se tam lahko pripetila tragedija...

Ko sta dva moška začela z žaganjem mlaja, se je deblo drevesa hitro nagnilo proti zbrani množici ljudi in začelo padati. Med obiskovalci je zavladala panika, drevo pa je padalo naravnost proti njim.

Na srečo sta v zadnjih trenutkih delavca mlaj porinila vstran in ga tako usmerila proti praznemu trgu.

Mlaj je padel tik pred dečka, še ena oseba pa se je pri padcu poškodovala. Le hitremu ukrepanju delavcev se lahko zbrana množica zahvali, da ni prišlo do tragedije. Poglejte si, kako so dramo posneli na kamere!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kaki krompir! Da pade deblo genau med ona dva modela, ki sta prva skočila na sredo trga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!