VIDEO: Šok med podiranjem mlaja! Drevo bi skoraj padlo na množico ljudi...

Cornella del Terri je majhna vasica v španski pokrajini Katalonija. Dober teden nazaj so se delavci lotili podiranja mlaja na glavnem trgu, kjer se je zbralo tudi zajetno število ljudi.

Le malokdo si je predstavljal, da bi se tam lahko pripetila tragedija...

Ko sta dva moška začela z žaganjem mlaja, se je deblo drevesa hitro nagnilo proti zbrani množici ljudi in začelo padati. Med obiskovalci je zavladala panika, drevo pa je padalo naravnost proti njim.

Na srečo sta v zadnjih trenutkih delavca mlaj porinila vstran in ga tako usmerila proti praznemu trgu.

Mlaj je padel tik pred dečka, še ena oseba pa se je pri padcu poškodovala. Le hitremu ukrepanju delavcev se lahko zbrana množica zahvali, da ni prišlo do tragedije. Poglejte si, kako so dramo posneli na kamere!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Kaki krompir! Da pade deblo genau med ona dva modela, ki sta prva skočila na sredo trga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"