VIDEO: Šok med podiranjem mlaja! Drevo bi skoraj padlo na množico ljudi...

Cornella del Terri je majhna vasica v španski pokrajini Katalonija. Dober teden nazaj so se delavci lotili podiranja mlaja na glavnem trgu, kjer se je zbralo tudi zajetno število ljudi.

Le malokdo si je predstavljal, da bi se tam lahko pripetila tragedija...

Ko sta dva moška začela z žaganjem mlaja, se je deblo drevesa hitro nagnilo proti zbrani množici ljudi in začelo padati. Med obiskovalci je zavladala panika, drevo pa je padalo naravnost proti njim.

Na srečo sta v zadnjih trenutkih delavca mlaj porinila vstran in ga tako usmerila proti praznemu trgu.

Mlaj je padel tik pred dečka, še ena oseba pa se je pri padcu poškodovala. Le hitremu ukrepanju delavcev se lahko zbrana množica zahvali, da ni prišlo do tragedije. Poglejte si, kako so dramo posneli na kamere!
0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Kaki krompir! Da pade deblo genau med ona dva modela, ki sta prva skočila na sredo trga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznica zahtevala vračilo denarja: Lekcijo delavca si bo za vedno zapomnila!VIDEO: Mucek iz Slovenije sosedu ukradel igračko, posnetek ima že 13 milijonov ogledovVIDEO: Tako je dve leti nazaj izgledala Nikolina iz šova Ljubezen na vasiVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraSMEH: Tako se je jezil francoski buldog, ko mu lastnica ni hotela dati več hraneVIDEO: Na motorju je brcnil drugo vozilo, nato je dobil najboljšo kazenVIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!Kolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemBuldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!VIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Vojak na poročni dan do solz ganil sestro: Prizori so takoj obkrožili svet!SMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastŽejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuModrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Kit se je na morju približal galebu: Ne boste verjeli, kaj sta počela skupaj!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Ob vlakcu smrti je poletel z dronom: Tako norega posnetka še niste videli!