VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!

Valentin Anouilh je francoski športnik, ki obožuje vse vrste adrenalina. Ukvarja se tudi z vožnjo gorskega kolesa, te dni pa je na spletu objavil prav poseben posnetek.

Preskočil je namreč glavnino kolesarske dirke Tour de France.

V kolikor ste spremljali preteklo 10. etapo znamenite kolesarske dirke Tour de France, potem ste morda tudi sami opazili vratolomen skok adrenalinskega navdušenca.

19-letni Valentin Anouilh je z gorskim kolesom preskočil progo ravno v trenutku, ko se je mimo peljala glavnina!

Celoten prizor so njegovi prijatelji posneli na kamero, podvig pa je posnela tudi njegova GoPro kamera, nameščena na čeladi. Poglejte si, kako je 19-letnik opravil 16 metrov dolg skok čez glavnino na kolesarski dirki Tour de France!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ne vem, če je ravno norec, je pa definitivno originalec...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!