VIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilom

Med vožnjo naših jeklenih konjičkov moramo biti prav vedno v pripravljenosti. Nikoli namreč ne vemo, kdaj se lahko pred nami zgodi nepredvidljiv trenutek, ki lahko privede do tragedije.

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je en izmed sovoznikov na svoj mobilni telefon posnel med vožnjo na avtocesti pri Pesnici v bližini Maribora.

V posnetku je moč videti terensko vozilo, ki je na prikolici s seboj vleklo kombi. Prav voznik omenjenega vozila pa je v enem izmed trenutkov zaradi napačne razporeditve teže na prikolici izgubil oblast nad vozilom. Terensko vozilo je skupaj s kombijem na prikolici obrnilo za 180 stopinj, nato pa se ustavilo na prehitevalnem in voznem pasu.

Prava sreča je, da je voznik svoje vozilo samo malce oplazil ob zaščitno ograjo, vsi ostali vozniki za njim pa so z zbranosjto preprečili nalet v zaustavljeno vozilo. Voznik, ki je izgubil oblast nad vozilom, se je nekaj sekund zatem umaknil na odstavni pas.

Poglejte si video posnetek drame iz avtoceste pri Mariboru, ki je danes zaokrožil med Slovenci.
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Takšna kompozicija ima lastno frekvenco nihanja in ko jo ujame vse pade v resonanco, ki jo je skoraj nemogoče ukrotiti. Tale je imel hudičevo srečo, da ni zvrnil kombija + vlečnega vozila.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?