VIDEO: Šok na avtocesti pri Mariboru, voznik je izgubil nadzor nad vozilom

Med vožnjo naših jeklenih konjičkov moramo biti prav vedno v pripravljenosti. Nikoli namreč ne vemo, kdaj se lahko pred nami zgodi nepredvidljiv trenutek, ki lahko privede do tragedije.

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je en izmed sovoznikov na svoj mobilni telefon posnel med vožnjo na avtocesti pri Pesnici v bližini Maribora.

V posnetku je moč videti terensko vozilo, ki je na prikolici s seboj vleklo kombi. Prav voznik omenjenega vozila pa je v enem izmed trenutkov zaradi napačne razporeditve teže na prikolici izgubil oblast nad vozilom. Terensko vozilo je skupaj s kombijem na prikolici obrnilo za 180 stopinj, nato pa se ustavilo na prehitevalnem in voznem pasu.

Prava sreča je, da je voznik svoje vozilo samo malce oplazil ob zaščitno ograjo, vsi ostali vozniki za njim pa so z zbranosjto preprečili nalet v zaustavljeno vozilo. Voznik, ki je izgubil oblast nad vozilom, se je nekaj sekund zatem umaknil na odstavni pas.

Poglejte si video posnetek drame iz avtoceste pri Mariboru, ki je danes zaokrožil med Slovenci.
0
JeklenaPest
Pred 26 tedni
Takšna kompozicija ima lastno frekvenco nihanja in ko jo ujame vse pade v resonanco, ki jo je skoraj nemogoče ukrotiti. Tale je imel hudičevo srečo, da ni zvrnil kombija + vlečnega vozila.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil