VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...

Med priključkoma Blagovica in Trojane se je v jutranji konici na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča. Prevrnil se je tovornjak poln koruze, ves tovor pa se je raztresel po cestišču.

Avtocesta je bila za več ur zaprta v obe smeri, zdaj pa je promet stekel po enem prometnem pasu v vsako smer.

V nesreči je bil udeležen voznik tovornega vozila, ki je prevažal koruzo. V nesreči je bil poškodova, zato so ga prepeljali v UKC Ljubljana. Pristojne službe se na kraju nesreče še vedno trudijo odstraniti posledice. Proti Ljubljani je obvoz možen po regionalni cesti med Šempetrom in Blagovico, a tdi tam nastajajo daljši zastoji.

En izmed voznikov je na spletu delil video posnetek s kraja nesreče, v katerem je moč videti posledice prometne nesreče. Poglejte si, čemu so bili zjutraj priča vozniki na štajerski avtocesti!

0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Ožbe, na mesto nesreče se vselej pridejo naslajat neki preiskovalni sodniki. Sedaj pa si predstavljaj, da ravno sedejo h kosilu. Državljani smo dolžni čakati, da poklicani pojedo vse z desertom vred, popijejo kavico, si malo dol vležejo, potem pa počasi na mesto nesreče. Prehitro ne smejo na pot, ker sicer ni (polnomastno) plačanih nadur...
0
Ožbe Kolenc
Pred 5 dnevi
Ne razumem zakaj mora zaradi takšne bedne nesreče biti cesta zaprta skoraj celi dan???????

Pošlješ 3 pometače na vsako stran in pometejo cestišče v eni uri pa je to to mater....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo