VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...

Med priključkoma Blagovica in Trojane se je v jutranji konici na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča. Prevrnil se je tovornjak poln koruze, ves tovor pa se je raztresel po cestišču.

Avtocesta je bila za več ur zaprta v obe smeri, zdaj pa je promet stekel po enem prometnem pasu v vsako smer.

V nesreči je bil udeležen voznik tovornega vozila, ki je prevažal koruzo. V nesreči je bil poškodova, zato so ga prepeljali v UKC Ljubljana. Pristojne službe se na kraju nesreče še vedno trudijo odstraniti posledice. Proti Ljubljani je obvoz možen po regionalni cesti med Šempetrom in Blagovico, a tdi tam nastajajo daljši zastoji.

En izmed voznikov je na spletu delil video posnetek s kraja nesreče, v katerem je moč videti posledice prometne nesreče. Poglejte si, čemu so bili zjutraj priča vozniki na štajerski avtocesti!

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ožbe, na mesto nesreče se vselej pridejo naslajat neki preiskovalni sodniki. Sedaj pa si predstavljaj, da ravno sedejo h kosilu. Državljani smo dolžni čakati, da poklicani pojedo vse z desertom vred, popijejo kavico, si malo dol vležejo, potem pa počasi na mesto nesreče. Prehitro ne smejo na pot, ker sicer ni (polnomastno) plačanih nadur...
0
Ožbe Kolenc
Pred 10 tedni
Ne razumem zakaj mora zaradi takšne bedne nesreče biti cesta zaprta skoraj celi dan???????

Pošlješ 3 pometače na vsako stran in pometejo cestišče v eni uri pa je to to mater....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom