VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...

Med priključkoma Blagovica in Trojane se je v jutranji konici na štajerski avtocesti zgodila prometna nesreča. Prevrnil se je tovornjak poln koruze, ves tovor pa se je raztresel po cestišču.

Avtocesta je bila za več ur zaprta v obe smeri, zdaj pa je promet stekel po enem prometnem pasu v vsako smer.

V nesreči je bil udeležen voznik tovornega vozila, ki je prevažal koruzo. V nesreči je bil poškodova, zato so ga prepeljali v UKC Ljubljana. Pristojne službe se na kraju nesreče še vedno trudijo odstraniti posledice. Proti Ljubljani je obvoz možen po regionalni cesti med Šempetrom in Blagovico, a tdi tam nastajajo daljši zastoji.

En izmed voznikov je na spletu delil video posnetek s kraja nesreče, v katerem je moč videti posledice prometne nesreče. Poglejte si, čemu so bili zjutraj priča vozniki na štajerski avtocesti!

0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Ožbe, na mesto nesreče se vselej pridejo naslajat neki preiskovalni sodniki. Sedaj pa si predstavljaj, da ravno sedejo h kosilu. Državljani smo dolžni čakati, da poklicani pojedo vse z desertom vred, popijejo kavico, si malo dol vležejo, potem pa počasi na mesto nesreče. Prehitro ne smejo na pot, ker sicer ni (polnomastno) plačanih nadur...
0
Ožbe Kolenc
Pred 19 tedni
Ne razumem zakaj mora zaradi takšne bedne nesreče biti cesta zaprta skoraj celi dan???????

Pošlješ 3 pometače na vsako stran in pometejo cestišče v eni uri pa je to to mater....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta