VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...

Danes je vsa Hrvaška v pričakovanju večerne polfinalne tekme med Hrvaško in Anglijo, ki se začne ob 20:00. Za Hrvate navija praktično vsa Evropa - le malo je namreč takih, ki bi v finalu hoteli videti Angleže.

Veliki navdušenci nad nogometom so tudi gasilci iz Zagreba, ki si bodo večerno srečanje ogledali v službi. Seveda, če jim bodo razmere to dopuščale.

Na spletu so objavili video posnetek iz pretekle tekme, ko so v četrtfinalu zaigrali proti Rusom. Tekma se je zavlekla vse do izvajanja enajstmetrovk, številni gasilci pa za končni rezultat niso vedeli. Vse zato, ker so se le nekaj sekund pred koncem morali odzvati na nujen klic.

Hrvaški gasilci s posnetkom naprošajo navijače, da naj nocoj v borbi za finale ne uporabljajo pirotehnike, da si bodo tudi oni lahko v miru ogledali polfinalni obračun.

Brez dvoma video posnetek z močnim sporočilom, ki ga velja deliti še naprej! Kapo dol vsem gasilcem, ki nam vedno priskočijo na pomoč...
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Če je intervencija zaigrana je to sigurno dobra reklama za gasilce...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo