VIDEO: Šok za kajakaša, pred njegovimi očmi se je podrl ledenik

Opazovanje topljenja ledenikov je čudovito, obenem pa tudi zelo nevarno, v kolikor dogajanje spremljamo na vodi.

To je iz prve roke spoznal tudi kajakaš, ko se je skupaj s prijateljem opravil v bližino ledenika, ki se je zaradi taljenja podiral.

Josh Bastyr se je skupaj s prijateljem usedel v kajak, da bi si oba pobližje ogledala rušenje bližnjega ledenika Spencer Glacier na Aljaski. Sprva je Josh v neposredni bližini posnel odpadanje majhnih ledenih koškov, nato je sledil velik šok.

Pred njegovimi očmi se je porušil večji del ledenika, voda pa je oba kajakaša pošteno zalila.

Radovedna kajakaša sta celoten prizor uspela posneti na kamero, video posnetek pa resnično jemlje sapo. Poglejte si, kako izgleda trenutek, ko se pred tvojimi očmi poruši del ledenika!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Lahko bi se prevrgel, ker je obračal. To se s kljunom na polno napade val...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!