VIDEO: Šok za kajakaša, pred njegovimi očmi se je podrl ledenik

Opazovanje topljenja ledenikov je čudovito, obenem pa tudi zelo nevarno, v kolikor dogajanje spremljamo na vodi.

To je iz prve roke spoznal tudi kajakaš, ko se je skupaj s prijateljem opravil v bližino ledenika, ki se je zaradi taljenja podiral.

Josh Bastyr se je skupaj s prijateljem usedel v kajak, da bi si oba pobližje ogledala rušenje bližnjega ledenika Spencer Glacier na Aljaski. Sprva je Josh v neposredni bližini posnel odpadanje majhnih ledenih koškov, nato je sledil velik šok.

Pred njegovimi očmi se je porušil večji del ledenika, voda pa je oba kajakaša pošteno zalila.

Radovedna kajakaša sta celoten prizor uspela posneti na kamero, video posnetek pa resnično jemlje sapo. Poglejte si, kako izgleda trenutek, ko se pred tvojimi očmi poruši del ledenika!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lahko bi se prevrgel, ker je obračal. To se s kljunom na polno napade val...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi