VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznik

Ko se nam v prometu približuje reševalno vozilo z vključenimi sirenami in rotacijskimi lučmi, se skoraj vsak izmed nas vozilu umakne in zanj naredi prostor.

Reševalci iz Maribora pa so te dni med intervencijo doživeli pravi šok!

Na glavni cesti so namreč naleteli na vozilo, ki se jim ni umaknilo za nobeno ceno. Na prvo žogo je vse skupaj izgledalo, da se voznik reševalnemu vozilu ni hotel umakniti, a resnica je lahko tudi drugačna.

Ena izmed najbolj verjetnih možnosti je ta, da je paničnemu vozniku ugasnil avtomobil, nato pa mu jekleni konjiček ni vžgal več.

Prav zaradi te možnosti so si mnenja javnosti zdaj deljena. Je krivec v posnetku res izključno voznik ali bi voznik reševalnega vozila lahko zaustavljeno vozilo obvozil po drugi strani? Avtor video posnetka je namreč ob njem zapisal, da je celoten prizor trajal celo minuto...

Oglejte si posnetek in o krivcu presodite sami!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji