VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!

V sklopu Radia 1 še vedno poteka dobrodelna akcija Deželak Junak, pri kateri radijski voditelj Miha Deželak s pomočjo poslušalcev zbira sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin.

S štirikolesnikom se je tudi letos podal na pot po Sloveniji, včeraj pa je že naletel na prve težave s policisti.

Ekipo Radia 1 in Miho Deželaka je ustavil policist, ki je radijskega voditelja opozoril, da njegovo "vozilo" ne sodi na cesto. Prav zato je na pomoč poklical celo avtovleko, s katero bi prevozno sredstvo Mihe Deželaka peljali na tehnični pregled.

Kmalu zatem se je izkazalo, da je policist Miho Deželaka pošteno potegnil za nos. Šlo je namreč za igrano policijsko akcijo, ob koncu pa je policist izročil kuverto, v kateri so bile donacije njegovih sodelavcev.

Poglejte si, kako so slovenski policisti te dni za nos potegnili Miho Deželaka, ki s štirikolesnikom vozi po Sloveniji in zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin.


Pomagaj tudi ti - pošlji SMS sporočilo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Tudi v taki vlogi palicajev nimam najrajši...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nor posnetek toče v Italiji: Prizor, ki spominja na vojno območje!Audi voznik prevozil rdečo luč: Takšno lekcijo mu je dal tovornjakar!Mož in žena navdušila sodnike na talentu: Njun ples je prava mojstrovina!Anja Ramšak in Robert Roškar z novo parodijo: Priredila sta znano uspešnico!VIDEO: Rogličev sinček Lev ob sprejemu ukradel srca slovenskih navijačevRuski policist nalašč trčil v prehitro vozilo, da bi rešil pešceCristiano Ronaldo, zmoreš to? Poglej, kaj je uspelo slovenskemu kapetanu!VIDEO: Murič in Prepelič poskrbela za smeh: Tako sta odgovorila Špancem!Grozljiv posnetek iz Indije, zaradi podora skal umrlo devet pohodnikovTakšne prizor je doživela lastnica, ko je Aljasko zadel potresPapiga si je ob mucki drznila preveč, nato je sledila klofutaPrizor, ki so mu bili priča slovenski gasilci ob prometni nesreči na avtocestiVIDEO: Ste videli, kako je Luka Dončić rešil žogo na tekmi proti Španiji?Dečka vstopila v trgovino, ko ni bilo prodajalca: Poglej, kako poštena sta bila!Težave za Denisa Avdića: To se mu je zgodilo, ko je prvič sedel na specialko!VIDEO: Posnetek zabave slovenskih košarkarjev, ki je zmotila ŠpanceMoški je česal mogočno kravo, nato je zahtevala več pozornostiTriki s pico na talentu: Poglej, kako je sodnike navdušil ta tekmovalec!Grozljiv prizor iz Belgije, ulica se je v nekaj sekundah spremenila v rekoMačka, s katero ni šale: Tako je ustavila rakuna, ko je kradel hrano!VIDEO: Ne boste verjeli, kaj je turist storil sredi avtoceste na HrvaškemPes lastnico opozoril, da ji je padel sladkor: Prinesel ji je sladko pijačo!VIDEO: Slovenci premagali svetovne prvake: Bili so premočni tudi za Špance!Pes ni mogel hoditi kot drugi kužki: Njegova prikupna hoja je osvojila svet!Roglič poskrbel za pravljico: Na kronometru osvojil zlato olimpijsko medaljo!