VIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...

Na včerajšnjo prometno nesrečo na primorski avtocesti so se številni reševalci takoj odzvali in se odpravili na pot.

Ob vročih dneh in vrhuncu poletne sezone se na naših avtocestah gnete avtomobilov, ki so v veliki večini tujih registrskih oznak.

Ob prometni nesreči kajkmalu nastanejo več kilometrov dolgi zastoji in tako je bilo tudi včeraj. Številni vozniki so se zgledno umaknili vsaak na svojo stran in tako reševalnim vozilom omogočili prosto pot proti prometni nesreči.


In če so številni vozniki upoštevali pravila ob prometni nesreči na avtocesti, pa so se našli tudi taki, ki so s svojim vzvišenim početjem zgrozili tako reševalce, kot tudi voznike. Kamera v reševalnem vozilu NMP Postojna je posnela prizor, ko se je voznik vozila znamke BMW z romunskimi registrskimi tablicami preprosto zapeljal za vozilo in skupaj z njimi premagoval dolgo kolono.

Kako bi takšne voznike kaznovali vi? Delimo naprej, da bodo vsi takšni vozniki vedeli, da njihovo početje nikakor ne bo ostalo neopaženo ter nekaznovano!


Avtor posnetka: E. Žalik, NMP Postojna
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Ta kreten se po moje enako obnaša tudi pri mizi...
1
Stenly Medja
Pred 6 tedni
Kazen 10000 evrov in zaplemba avta! Ne glede na državljana tuje države!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom