VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!

Kultura voznikov na slovenskih cestah je zelo slaba, česar se zavedamo mnogi Slovenci. Kljub zavedanju pa se cestno prometnih predpisov ne upošteva - predvsem na avtocestah!

Splet je danes obkrožil prizor s primorske avtoceste, ob katerem so reševalci doživeli pravi šok!

Na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, pri kateri voznike opozarjajo o pomembnosti reševalnega pasa na avtocestah, so objavili zgražanja vreden video posnetek.


Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, Facebook
V preteklem tednu so na primorski avtocesti med Postojno in Uncem nastajali daljši zastoji zaradi del na cesti, le redko kdo pa je ustvaril reševalni pas.

O tem priča video posnetek reševalne ekipe NMP Ilirska Bistrica, ki so med prevozom bolnika v bolnišnico doživeli pravi šok. Predvsem tovorna vozila niso ustvarila reševalnega pasu, pravil pa ni upoštevalo tudi veliko število voznikov osebnih vozil.

Ob video posnetku so pri Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah izpostavili, da je reševalna ekipa izgubila veliko časa, bolnik pa je v bolnišnično oskrbo prišel veliko kasneje, kot bi ob pravilo vzpostavljenem reševalnem pasu. Še en razlog, zakaj je potrebno ob vsakem zastoju vzpostaviti reševalni pas!

0
Boby Flaiss
Pred 1 mesecem
Večina tovornjaki ne izpostavijo reševalni pas.... Hmm..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!