VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!

Kultura voznikov na slovenskih cestah je zelo slaba, česar se zavedamo mnogi Slovenci. Kljub zavedanju pa se cestno prometnih predpisov ne upošteva - predvsem na avtocestah!

Splet je danes obkrožil prizor s primorske avtoceste, ob katerem so reševalci doživeli pravi šok!

Na Facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, pri kateri voznike opozarjajo o pomembnosti reševalnega pasa na avtocestah, so objavili zgražanja vreden video posnetek.


Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, Facebook
V preteklem tednu so na primorski avtocesti med Postojno in Uncem nastajali daljši zastoji zaradi del na cesti, le redko kdo pa je ustvaril reševalni pas.

O tem priča video posnetek reševalne ekipe NMP Ilirska Bistrica, ki so med prevozom bolnika v bolnišnico doživeli pravi šok. Predvsem tovorna vozila niso ustvarila reševalnega pasu, pravil pa ni upoštevalo tudi veliko število voznikov osebnih vozil.

Ob video posnetku so pri Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah izpostavili, da je reševalna ekipa izgubila veliko časa, bolnik pa je v bolnišnično oskrbo prišel veliko kasneje, kot bi ob pravilo vzpostavljenem reševalnem pasu. Še en razlog, zakaj je potrebno ob vsakem zastoju vzpostaviti reševalni pas!

0
Boby Flaiss
Pred 4 tedni
Večina tovornjaki ne izpostavijo reševalni pas.... Hmm..
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaIz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!