VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morju

Iz sosednje Hrvaške prihaja posnetek prave drame, v kateri je kratko potegnil voznik vozila s slovenskimi registrskimi oznakami.

Ta je s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pred tem pa očitno pozabil zategniti ročno zavoro na svojem jeklenem konjičku.

Video posnetek prihaja s kraja Grabar na Cresu, v njem pa je moč videti posledice nepazljivega ravnanja slovenskega voznika. Ta je med spuščanjem gumijastega čolna na svojem vozilu pozabil zategniti ročno zavoro, avtomobil pa je naposled končal v morju.

Očividci pravijo, da se je slovenski voznik ob videnem le držal za glavo, za svoje dejanje pa ni imel besed.

Poglejte si, kakšna smola je včeraj doletela slovenskega voznika, ko je v Grabarju na Cresu s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pri tem pa pozabil zategniti ročno zavoro na svojem vozilu.
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Ta avto bo sedaj moral čimprej prodati, ker bo rjavel, da bo veselje...
0
Brane Kacjan
Pred 25 tedni
Motoroznanstvo cvek! Vozniški izpit verjetno ima, izpit za čoln pa dvomim. Oba sta smotana, ženska še mokrega krila ne zna dvignit in se spotika ob hoji iz vode. Namerno sebi ni škodoval, lahko pa ga je kdo, ali kaj zmotilo pri manevru spuščanja. Vsaka šola nekaj stane. KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni