VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morju

Iz sosednje Hrvaške prihaja posnetek prave drame, v kateri je kratko potegnil voznik vozila s slovenskimi registrskimi oznakami.

Ta je s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pred tem pa očitno pozabil zategniti ročno zavoro na svojem jeklenem konjičku.

Video posnetek prihaja s kraja Grabar na Cresu, v njem pa je moč videti posledice nepazljivega ravnanja slovenskega voznika. Ta je med spuščanjem gumijastega čolna na svojem vozilu pozabil zategniti ročno zavoro, avtomobil pa je naposled končal v morju.

Očividci pravijo, da se je slovenski voznik ob videnem le držal za glavo, za svoje dejanje pa ni imel besed.

Poglejte si, kakšna smola je včeraj doletela slovenskega voznika, ko je v Grabarju na Cresu s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pri tem pa pozabil zategniti ročno zavoro na svojem vozilu.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ta avto bo sedaj moral čimprej prodati, ker bo rjavel, da bo veselje...
0
Brane Kacjan
Pred 2 meseci
Motoroznanstvo cvek! Vozniški izpit verjetno ima, izpit za čoln pa dvomim. Oba sta smotana, ženska še mokrega krila ne zna dvignit in se spotika ob hoji iz vode. Namerno sebi ni škodoval, lahko pa ga je kdo, ali kaj zmotilo pri manevru spuščanja. Vsaka šola nekaj stane. KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!