VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morju

Iz sosednje Hrvaške prihaja posnetek prave drame, v kateri je kratko potegnil voznik vozila s slovenskimi registrskimi oznakami.

Ta je s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pred tem pa očitno pozabil zategniti ročno zavoro na svojem jeklenem konjičku.

Video posnetek prihaja s kraja Grabar na Cresu, v njem pa je moč videti posledice nepazljivega ravnanja slovenskega voznika. Ta je med spuščanjem gumijastega čolna na svojem vozilu pozabil zategniti ročno zavoro, avtomobil pa je naposled končal v morju.

Očividci pravijo, da se je slovenski voznik ob videnem le držal za glavo, za svoje dejanje pa ni imel besed.

Poglejte si, kakšna smola je včeraj doletela slovenskega voznika, ko je v Grabarju na Cresu s pomola v morje spuščal gumijasti čoln, pri tem pa pozabil zategniti ročno zavoro na svojem vozilu.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Ta avto bo sedaj moral čimprej prodati, ker bo rjavel, da bo veselje...
0
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Motoroznanstvo cvek! Vozniški izpit verjetno ima, izpit za čoln pa dvomim. Oba sta smotana, ženska še mokrega krila ne zna dvignit in se spotika ob hoji iz vode. Namerno sebi ni škodoval, lahko pa ga je kdo, ali kaj zmotilo pri manevru spuščanja. Vsaka šola nekaj stane. KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!