VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"

Na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" so vzdrževalci strani delili video posnetek slovenskih reševalcev, ko so ti bili na nujni vožnji na avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani. Prizor, ki so mu bili priča, jih je pustil v šoku!

"Delite in pokažite kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!" se glasi zapis, ki ga lahko preberemo ob spornem video posnetku. Reševalci so namreč o vzpostavljenem reševalnem pasu lahko na določenih odsekih le sanjali, znova so največjo težavo predstavljali tovornjakarji. Veliko jih je bilo iz tujine.

Izkušnjo so opisali kot 10 minut groze, s posnetkom pa želijo tudi tokrat obkrožiti Slovenijo, da bi voznikom dali misliti. Delimo ga naprej, da tako naučimo voznike, kako ne sme izgledati vožnja na avtocesti ob zastoju!

Spomnimo - v primeru zastoja na avtocesti se moramo z vozili postaviti na skrajne robove cestišča, iz voznega pasu MORAMO zapeljati tudi na odstavni pas. Na sredini cestišča mora pas ostati prazen, da lahko po njem čimhitreje peljejo reševalna vozila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...