VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"

Na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" so vzdrževalci strani delili video posnetek slovenskih reševalcev, ko so ti bili na nujni vožnji na avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani. Prizor, ki so mu bili priča, jih je pustil v šoku!

"Delite in pokažite kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!" se glasi zapis, ki ga lahko preberemo ob spornem video posnetku. Reševalci so namreč o vzpostavljenem reševalnem pasu lahko na določenih odsekih le sanjali, znova so največjo težavo predstavljali tovornjakarji. Veliko jih je bilo iz tujine.

Izkušnjo so opisali kot 10 minut groze, s posnetkom pa želijo tudi tokrat obkrožiti Slovenijo, da bi voznikom dali misliti. Delimo ga naprej, da tako naučimo voznike, kako ne sme izgledati vožnja na avtocesti ob zastoju!

Spomnimo - v primeru zastoja na avtocesti se moramo z vozili postaviti na skrajne robove cestišča, iz voznega pasu MORAMO zapeljati tudi na odstavni pas. Na sredini cestišča mora pas ostati prazen, da lahko po njem čimhitreje peljejo reševalna vozila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...