VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"

Na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" so vzdrževalci strani delili video posnetek slovenskih reševalcev, ko so ti bili na nujni vožnji na avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani. Prizor, ki so mu bili priča, jih je pustil v šoku!

"Delite in pokažite kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!" se glasi zapis, ki ga lahko preberemo ob spornem video posnetku. Reševalci so namreč o vzpostavljenem reševalnem pasu lahko na določenih odsekih le sanjali, znova so največjo težavo predstavljali tovornjakarji. Veliko jih je bilo iz tujine.

Izkušnjo so opisali kot 10 minut groze, s posnetkom pa želijo tudi tokrat obkrožiti Slovenijo, da bi voznikom dali misliti. Delimo ga naprej, da tako naučimo voznike, kako ne sme izgledati vožnja na avtocesti ob zastoju!

Spomnimo - v primeru zastoja na avtocesti se moramo z vozili postaviti na skrajne robove cestišča, iz voznega pasu MORAMO zapeljati tudi na odstavni pas. Na sredini cestišča mora pas ostati prazen, da lahko po njem čimhitreje peljejo reševalna vozila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Gledate Ljubezen po domače? Na Hrvaškem so prizori še hujši...Bolnišnica za otroke z rakom pripravila risanko, ki je ves svet ganila do solzVIDEO: Luka Mesec vzel sapo Janezu Janši! To mu je povedal na soočenju...VIDEO: Janković in Karl Erjavec posnela komedijo leta, jokali boste od smehaZa pokojno ženo je posadil 1000 dreves. Oglejte si rezultat 17 let kasneje!Bosanec je naredil fasado, a ni dobil plačila. Tako se je maščeval lastniku...VIDEO: Čeferin si je ob zmagi Oblaka dal duška. Poglejte si, kaj je storil!Slovenec živi v 3 metre široki hiši. Poglejte si, kako izgleda notranjost...12-letna deklica je ob Pink zapela njeno pesem, pevka ni našla pravih besedNa ultrazvoku so ji svetovali, naj naredi splav! Poglejte si, kaj ima danes...Najstnik jo je zgrabil in odvlekel na plesišče, nato je doživela ŠOK življenjaVIDEO: Pijan voznik zgrozil Slovence. Tako je vozil skozi naselje polno otrok!VIDEO: Prizor v Kopru navdušil Slovence, to je domačinka posnela v morjuVojak je tiho bral časopis, nato je ženska v rumenem doživela velik ŠOKVIDEO: Šok pri Ljubljani, tako je avtomobil peljala slovenska voznicaSMEH: Ste videli, kaj je med četvorko našemu Pahorju storil ta mladenič?V Belgiji pretepli dedka, ker je s sinom pil alkohol pred islamsko restavracijoSredi Ljubljane so od neznanca dobili listek. Poglejte, kaj je pisalo na njem!VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"VIDEO: Mama v Braziliji ustrelila roparja, ki ji je pred otroci grozil s pištoloSodniki so ob pesmi takoj pritisnili gumb, ob pogledu na deklico so zajokaliNajstnico je nadlegoval pedofil, nato ga je njen oče počakal na dvoriščuVIDEO: To se je včeraj zgodilo med Erjavcem in Toninom, ko so ugasnile kamere!VIDEO: Ste videli, kaj so našemu Janu Oblaku na avtobusu storili soigralci?Tudi vi narobe pojete besedila pesmi? To je točka s talenta, ki te bo nasmejala