VIDEO: Šok za slovenske reševalce: "Delite in pokažite, kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!"

Na Facebook strani "Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah" so vzdrževalci strani delili video posnetek slovenskih reševalcev, ko so ti bili na nujni vožnji na avtocesti od Vrhnike proti Ljubljani. Prizor, ki so mu bili priča, jih je pustil v šoku!

"Delite in pokažite kako se OGROŽA ŽIVLJENJA!" se glasi zapis, ki ga lahko preberemo ob spornem video posnetku. Reševalci so namreč o vzpostavljenem reševalnem pasu lahko na določenih odsekih le sanjali, znova so največjo težavo predstavljali tovornjakarji. Veliko jih je bilo iz tujine.

Izkušnjo so opisali kot 10 minut groze, s posnetkom pa želijo tudi tokrat obkrožiti Slovenijo, da bi voznikom dali misliti. Delimo ga naprej, da tako naučimo voznike, kako ne sme izgledati vožnja na avtocesti ob zastoju!

Spomnimo - v primeru zastoja na avtocesti se moramo z vozili postaviti na skrajne robove cestišča, iz voznega pasu MORAMO zapeljati tudi na odstavni pas. Na sredini cestišča mora pas ostati prazen, da lahko po njem čimhitreje peljejo reševalna vozila!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena