VIDEO: Šok za voznike iz Rusije, delo na cesti ni bilo označeno

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek iz Rusije, v katerem drame resnično ne manjka. Sredi noči je 2. junija eden izmed voznikov na cesti posnel prizor, ob katerem zgražanja uporabnikov ni manjkalo.

Cestni delavci so začeli z obnovo ceste, ob tem pa pozabili postaviti oznake in zapore!

V bližini mesta Voronezh v Rusiji so delavci sredi dneva na ulici Ostuzhev Street začeli z obnovitvenimi deli, nato pa očitno pozabili na opozorila in oznake.

Sredi noči je eden izmed voznikov tako posnel prizor, ko sta dva druga voznika spregledala veliko luknjo v cesti, pred katero je bil še kup peska. Oba sta naletela na oviro, eden izmed njiju pa se je z vozilom celo prevrnil.

Poglejte si, kakšni drami so bili v teh dneh priča nekateri zgroženi vozniki, ko so sredi noči naleteli na delo na cesti, ki ni bilo ustrezno označeno!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Surprise....!
0
Hitri Voznik
Pred 2 meseci
JeklenaPest da ne bi komentiru spet
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!