VIDEO: Šok za voznike iz Rusije, delo na cesti ni bilo označeno

V teh dneh je na spletu pristal video posnetek iz Rusije, v katerem drame resnično ne manjka. Sredi noči je 2. junija eden izmed voznikov na cesti posnel prizor, ob katerem zgražanja uporabnikov ni manjkalo.

Cestni delavci so začeli z obnovo ceste, ob tem pa pozabili postaviti oznake in zapore!

V bližini mesta Voronezh v Rusiji so delavci sredi dneva na ulici Ostuzhev Street začeli z obnovitvenimi deli, nato pa očitno pozabili na opozorila in oznake.

Sredi noči je eden izmed voznikov tako posnel prizor, ko sta dva druga voznika spregledala veliko luknjo v cesti, pred katero je bil še kup peska. Oba sta naletela na oviro, eden izmed njiju pa se je z vozilom celo prevrnil.

Poglejte si, kakšni drami so bili v teh dneh priča nekateri zgroženi vozniki, ko so sredi noči naleteli na delo na cesti, ki ni bilo ustrezno označeno!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Surprise....!
0
Hitri Voznik
Pred 2 tedni
JeklenaPest da ne bi komentiru spet
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju