VIDEO: Šokanten posnetek iz naših gozdov: Toliko migrantov so ujeli policisti!

Slovenski policisti so v petek popoldne pri Šembijah odkrili več manjših taborov v gozdu, v katerih so našli večjo skupino prebežnikov. Ti so se ob prihodu policistov razbežali, policisti pa so na kraju sprva prijeli dve osebi.

Do petkove noči so ujeli še več skupin - skupaj kar 122 ljudi!

Po odkritju tabora so v gozd odšle dodatne patrulje policistov, vodnikov službenih psov in policijski helikopter. Prebežniki so se razbežali proti Podstenjšku, nadaljevali pa pot proti Merečam.

Policisti so skupno prijeli 122 oseb - obravnavali so 94 državljanov Afganistana, 27 državljanov Pakistana in enega državljana Bangladeša. Večino jih bodo vrnili na Hrvaško, najmanj pet tujcev pa je mladoletnih.

Z iskanjem policisti nadaljujejo tudi danes, saj domnevajo, da je bilo vseh migrantov okoli 200. Na spletu je pristal tudi video posnetek policijske akcije, v katerem je moč videti ujete prebežnike.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prizor, ki spominja na Srebrenico kaki dve desetletji nazaj. Manjka le zadnje dejanje...
0
Lojze Smole
Pred 2 meseci
Nič pa ne piše koliko se jih je pa izmuznilo prijetju!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!