VIDEO: Šokanten posnetek iz tovornjaka: Tako je na Madžarskem trčil v vozila!

V soboto je na avtocesti M1 v bližini naselja Herceghalom na Madžarskem prišlo do množičnega verižnega trčenja, v katerem je bilo udeleženih pet tovornjakov in 37 osebnih vozil.

Policisti so sporočili, da je v naletu življenje izgubila najmanj ena oseba, poškodovanih je najmanj 36 ljudi.

Po trčenju je zagorelo 19 vozil, oblasti pa predvidevajo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nenadne peščene nevihte, zaradi katere je bila vidljivost skorajda nična. Na kraju nesreče je posredovalo 16 reševalnih vozil in štirje helikopterji.

Takšna je bila vidljivost pred nesrečo:


V bolnišnico so sprva pripeljali 39 oseb - med poškodovanimi je 10 otrok, od tega štirje huje, ter 29 odraslih, od tega 10 huje. Šest ljudi naj bi bilo še vedno v smrtni nevarnosti.

Na spletu je danes pristal tudi video posnetek iz kabine tovornjaka Scania, ki je bil včeraj udeležen v grozljivi nesreči na Madžarskem. Poglejte si trenutek, ko voznik tovornjaka ni mogel preprečiti silovitega trčenja.

Grozljiv prizor iz tovornjaka:

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ja.., enim se je nazarensko mudilo. Do konca svoje poti so zato prišli, kot da bi mignil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Miha Deželak praznuje 50. rojstni dan: Starša sta ga ganila do solz!Psička jokala, ko je skotila mrtve mladičke: Kmalu zatem se je zgodil čudež!Posnetek iz slovenskega zavetišča: Tako se oskrbnik igra s pasjimi mladički!VIDEO: Noriaki Kasai navdušil skakalni svet: Japonec je te dni pisal zgodovino!Slovenijo pretresel samomor dijaka: Duševne stiske med mladimi vse hujše!VIDEO: Grozljiva eksplozija tovornjaka: Gasilca je odneslo v zrak in čez ograjo!VIDEO: Vedeževalec Blaž gledalki dal številke, s katerimi je zadela na loterijiLastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!VIDEO: Grozljiv trenutek, ko je močna eksplozija poškodovala nogometaše MureGepard in pes sta se spoznala kot mladička: Po dveh letih sta še vedno prijatelja!VIDEO: Dramatičen posnetek s cest: "Debil na telefonu nas je skoraj ubil!"VIDEO: Robert Roškar praznuje rojstni dan: Takšno torto so mu naredili sodelavci!Potepuško mačko so dva tedna hranili, nato je postala član njihove družineŽelodec odstranili napačnemu pacientu: Parodija, ki je obkrožila Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić poskrbel za sočno kletvico: Privoščil si ga je Nikola Jokić!VIDEO: Italijan na smučišču preganjal volka, med begom je trčil v zaščitno mrežoLastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!Ženska je rešila sovo: Ptica danes misli, da je rešiteljica njena mati!Slovenke zapele z Vladom Kreslinom: Njihov nastop je balzam za dušo!VIDEO: Domen Prevc zmagal na Japonskem: Takšen polet je pripravil v finalu!Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letaloGrizli mama se je pognala proti medvedu: Zaščititi je hotela svoje mladičke!Kamera posnela konja, ko je razbil steklena vrataDarja Gajšek navdušila z nastopom: Deželak in Avdić z njo zapela "V dolini tihi"VIDEO: Policijski lov v Zagrebu: 10 policijskih vozil za pobeglim voznikom!