VIDEO: Šokanten posnetek iz tovornjaka: Tako je na Madžarskem trčil v vozila!

V soboto je na avtocesti M1 v bližini naselja Herceghalom na Madžarskem prišlo do množičnega verižnega trčenja, v katerem je bilo udeleženih pet tovornjakov in 37 osebnih vozil.

Policisti so sporočili, da je v naletu življenje izgubila najmanj ena oseba, poškodovanih je najmanj 36 ljudi.

Po trčenju je zagorelo 19 vozil, oblasti pa predvidevajo, da je do prometne nesreče prišlo zaradi nenadne peščene nevihte, zaradi katere je bila vidljivost skorajda nična. Na kraju nesreče je posredovalo 16 reševalnih vozil in štirje helikopterji.

Takšna je bila vidljivost pred nesrečo:


V bolnišnico so sprva pripeljali 39 oseb - med poškodovanimi je 10 otrok, od tega štirje huje, ter 29 odraslih, od tega 10 huje. Šest ljudi naj bi bilo še vedno v smrtni nevarnosti.

Na spletu je danes pristal tudi video posnetek iz kabine tovornjaka Scania, ki je bil včeraj udeležen v grozljivi nesreči na Madžarskem. Poglejte si trenutek, ko voznik tovornjaka ni mogel preprečiti silovitega trčenja.

Grozljiv prizor iz tovornjaka:

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ja.., enim se je nazarensko mudilo. Do konca svoje poti so zato prišli, kot da bi mignil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!