VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek iz Novega mesta, v katerem je moč videti grozljivo dogajanje na eni izmed novomeških šol.

Video posnetke je na Youtube kanalu objavil portal dolenjskanews.com, mnogi gledalci so nad videnimi prizori zgroženi.

V prvem video posnetku sta si na šolskem igrišču v lase skočili dve dekleti, številni dijaki pa so ob pretepu glasno navijali in vse skupaj posneli. Med dekleti se je vmešala še ena srednješolka, stvari pa so se hitro zapletle.

Pretepi so bili posneti na igrišču pred Šolskim centrom Novo mesto, v garaži trgovskega centra in pred športnim parkom Portoval.

Zelo zaskrbljujoče je tudi snemanje in podpihovanje mladeničev, ki nasilja med vrstnicami niso preprečili. Policija je mladoletnike, ki so bili udeleženi v pretepe, že identificirala.
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Dandanes se tepejo pač dekleta, ker so fantje, kot pravi Zmagec, sami pussyji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!