VIDEO: Šokantni prizori iz mariborske srednje šole: Dijaki kadijo kar med poukom

Te dni je v javnost prišel video posnetek grozljivega odnosa dijakov med poukom na srednji šoli v Mariboru.

Iz posnetka je razvidno, kako dijaki med poukom kadijo, popivajo, do profesorjev pa imajo popolnoma nespoštljiv odnos.

V uredništvu medija maribor24.si so pridobili video posnetek, ki je lani nastal na Tehniškem šolskem centru (TŠC) Maribor. Omenjen portal obenem na podlagi pričevanj nekdanjega dijaka poroča, da so takšnim razmeram bili priča vsak dan.

Spregovoril je tudi ravnatelj šole Darko Kukovec, ki je priznal, da disciplinski postopki dijakov potekajo stalno, vse to pa pripisuje dejstvu, da šolo obiskuje veliko število dijakov.

Splet je v preteklih dneh obkrožil tudi video posnetek iz Srbije, v katerem sta se 15-letnici s klofutami spravili nad svojo vrstnico. A tako ni le v Srbiji. Poglejte si, kakšnim razmeram so priča na slovenski srednji šoli v Mariboru!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15