VIDEO: Solze na Radiu 1, Anja Ramšak se poslavlja od Denisa Avdića

Radijska voditeljica Anja Ramšak se je po nekaj mesecev dolgem premoru znova vrnila na Radio 1, tam pa poslušalcem razkrila, da se poslavlja od jutranjega programa Denis Avdić Show.

Delo bo še naprej opravljala na Radiu 1, vendar zgolj v popoldanskem času, ko si bosta program skupaj delila z Robertom Roškarjem.

"Maham v jutranje slovo. Odločila sem se, da moram narediti korak v drugo stran. V tem času, ko sem ga imela zase, sem ugotovila, da je to nekaj, kar moram narediti zase," je Anja Ramšak v solzah povedala ob zadnjem obisku.

Ob tem je dodala, da se ne želi več zbujati ob pol štirih zjutraj, temveč da bi takrat raje prihajala domov. Robert Roškar ji je ob tem zaželel še dobrodošlico - v obraz ji je vrgel torto, zaradi česar je Anja doživela šok, a se je hitro pognala za njim.

Prisluhnite besedam priljubljene voditeljice Anje Ramšak, ki se je v teh dneh dokončno odločila, da se poslavlja od jutranjega šova na Radiu 1.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Ojjjjjj..., kako je luštna in zabavna...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!