VIDEO: Španijo prizadel ogromen tornado, ulice so se spremenile v deroče reke

Španijo je včeraj prizadelo močno neurje s točo, velika količina padavin pa je mnoge ceste spremenila v deroče reke.

V okolici Malage so domačini posneli prizor, ki jemlje sapo - tam se je ustvaril ogromen tornado!

Ulice španske prestolnice Madrid so se ob včerajšnjem neurju hitro spremenile v deroče reke, ki so odnašale vse pred seboj. Tam so imeli tudi točo, ki je dodobra prekrila tla in številne strehe. Velika količina vode, ki je drla po španskih ulicah, je odnašala parkirane avtomobile in uničevala vse, kar ji je prišlo na pot.

Grozljivi prizori iz Madrida v Španiji:


Prebivalci so dejali, da se je neurje v Madridu začelo okoli 18. ure, vse skupaj pa je trajalo le deset minut. In prav teh deset minut je bilo dovolj za pravo katastrofo.

V obmorskem mestu Malaga na jugu Španije so številni prebivalci bili priča prizoru, kot ga ne pomnijo. Tam je divjal ogromen tornado, ki je mnogim mimoidočim v kosti pognal strah in trepet.

Poglejte si, kako je izgledal prizor, ko je mesto Malaga včeraj zajel tornado!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogar