VIDEO: Španijo prizadel ogromen tornado, ulice so se spremenile v deroče reke

Španijo je včeraj prizadelo močno neurje s točo, velika količina padavin pa je mnoge ceste spremenila v deroče reke.

V okolici Malage so domačini posneli prizor, ki jemlje sapo - tam se je ustvaril ogromen tornado!

Ulice španske prestolnice Madrid so se ob včerajšnjem neurju hitro spremenile v deroče reke, ki so odnašale vse pred seboj. Tam so imeli tudi točo, ki je dodobra prekrila tla in številne strehe. Velika količina vode, ki je drla po španskih ulicah, je odnašala parkirane avtomobile in uničevala vse, kar ji je prišlo na pot.

Grozljivi prizori iz Madrida v Španiji:


Prebivalci so dejali, da se je neurje v Madridu začelo okoli 18. ure, vse skupaj pa je trajalo le deset minut. In prav teh deset minut je bilo dovolj za pravo katastrofo.

V obmorskem mestu Malaga na jugu Španije so številni prebivalci bili priča prizoru, kot ga ne pomnijo. Tam je divjal ogromen tornado, ki je mnogim mimoidočim v kosti pognal strah in trepet.

Poglejte si, kako je izgledal prizor, ko je mesto Malaga včeraj zajel tornado!


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!