VIDEO: Spremljevalno vozilo na kronometru trčilo v hišo, grd padec Rogliča

Na uvodnem ekipnem kronometru Vuelte se za Primoža Rogliča in njegovo ekipo Jumbo Visma ni dobro končalo.

Zaradi mastne tekočine na stezi so skoraj vsi člani omenjene ekipe grdo padli, spremljevalno vozilo ekipe Euskadi-Murias pa je doživelo hudo nesrečo.

Spremljevalno vozilo ekipe Euskadi-Murias je pred nesrečo izgubilo stik s svojimi kolesarji, zato je voznik stopil na plin. Očitno je spregledal, da ga čaka oster zavoj v levo, zaradi prevelike hitrosti pa je izgubil nadzor nad vozilom in silovito trčil v hišo ob cesti. Udeležencem so pomagali varnostniki in policisti ob stezi, na srečo pa naj se nihče v vozilu ne bi poškodoval.

Grozljiva nesreča spremljevalnega vozila na kronometru:


Na prvi uvodni etapi dirke po Španiji so smolo imeli tudi v ekipi Jumba-Visma, za katero tekmuje tudi slovenski kolesar Primož Roglič. Skupinsko so namreč padli že kmalu po začetku etape, krivec pa naj bi bila mastna tekočina na cesti.

Grd padec Primoža Rogliča in njegove ekipe Jumbo Visma:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!